📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze wiedziałem, że koty to złe sadystyczne skurwysyny
Normalny zwierz. Mi się bardziej podobają walki kotów ze szczurami, ale nie każdy kot ma to w genach większość spierdala
Te odważniejsze muszą się namęczyć, ale robią to chyba dla frajdy, bo potem nie jedzą.
Te odważniejsze muszą się namęczyć, ale robią to chyba dla frajdy, bo potem nie jedzą.
To jest takie nieludzkie ...
piwo dla tego kto mi odpowie co to gówno robi na głównej ?
Mój też tak robił, nie zje, tylko się będzie bawił.. Swój kot
1:07 Ma oczy wampira
Puchata kupa gówna się dowartościowuje bo nie potrafi na prawdziwą zwierzynę polować jak więksi bracia np tygrysy
Materiał własny zawsze mile widziany
nie wiem o co chodzi z tym komentarza ;\ ale zawsze dostaje piwa i dzisiaj one sa moje !
nie wiem o co chodzi z tym komentarza ;\ ale zawsze dostaje piwa i dzisiaj one sa moje !
borisklinga, pogadajmy o twoich tematach. Aj, zapomniałem nie masz żadnego...
No, wysłuchajmy teraz wszystkich obrońców zwierząt, którzy zawsze spinają się na hardzie, twierdząc, że " zwierzęta zabijają tylko z głodu, a ludzie dla przyjemności i bez powodu".
kuba1233 napisał/a:
Materiał własny zawsze mile widziany
na tvn władca pierścieni jest, może Cie zajmie. Udzielanie sie na forum nie jest dla Ciebie, uwierz.
Mam dwa koty i oba z silnym instynktem mordercy - choć na co dzień żyją w domu. 2 lata temu na działce biegały sobie wolno (problemu nie było, bo co jakiś czas wracały, no i spały całą noc z nami w łóżku) i przynosiły nam różne łupy: myszy, szczury, ciężarne szczury łąkowe, pasikoniki itd. Ale kocur przebił wszystko: najpierw wydłubał małe z gniazda i znosił je do domu, by na koniec przywlec wielką jak połowa jego samego kreta-matkę. Nie mam pojęcia, jak udało mu się zabić tak wielkiego stwora, szczególnie że przecież krety mają ostre zęby i długie pazury
Koty są boskie!
Koty są boskie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów