18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Zdarzenie z dzisiaj z pod mojego biurka, myszka skusiła się na cuksa
(to było jej drugie podejście bo za pierwszym wyjeła sobie go bez problemu) czekałem z godzinę aż w końcu wyjdzie ;p

polecam przyciszyć bo troche zagłośno wyszło

Zgłoś
aleleble 2015-11-18, 20:15 12
Stare łapki były bardziej humanitarne.Jak trzasnęła to mysz nawet się nie męczyła,od razu dętki.
Zgłoś
~Velture 2015-11-18, 20:49 3
Jebać pułapkę i jej rodzaj ale żeby mieć mysz na chacie to niezła patola.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Psych0lka 2015-11-18, 22:14 3
maks312 napisał/a:

Ale co ty w ogóle pie*dolisz, proponuję się przenieść na forum obrońców praw zwierząt.

Wypad do szkoły ćwiczyć czytanie ze zrozumieniem, jak już chcesz komentować inne wypowiedzi.

Całe moje zło polega tylko na tym, że jestem za dobra.
Zgłoś
ZieleTDH 2015-11-19, 5:50
Co Cie męczy, sprobuj tęczy...
Zgłoś
TheByQ 2015-11-19, 11:14 3
@Velture Ty jakiś kurwa głupi czy w życiu nie wystawiłeś nosa poza mieszkanie rodziców w bloku?
Zgłoś
maks312 2015-11-19, 15:15 13
Psych0lka napisał/a:

Wypad do szkoły ćwiczyć czytanie ze zrozumieniem, jak już chcesz komentować inne wypowiedzi.

Problem polega na tym, że w co drugim poście życzysz komuś śmierci jego dzieci albo żeby ktoś je sobie wsadzał w dupe. A to wszystko z powodu jakichś szkodników. ANALizująć twoją wypowiedź, w dalszym ciągu jestem przekonany że nie jest to portal dla ciebie. Przypominam że nazywa się on SADISTIC...
Zgłoś
Psych0lka 2015-11-19, 18:35 2
maks312 napisał/a:

Problem polega na tym, że w co drugim poście życzysz komuś śmierci jego dzieci albo żeby ktoś je sobie wsadzał w dupe. A to wszystko z powodu jakichś szkodników. ANALizująć twoją wypowiedź, w dalszym ciągu jestem przekonany że nie jest to portal dla ciebie. Przypominam że nazywa się on SADISTIC...

Super, że interesujesz się moimi postami. Rozumiem pozbywanie się szkodników, nie mam nic przeciwko wypuszczenia ich na dwór, jedynie brzydzę się czerpaniem radości z widoku ich walki o życie. Nie wiem jak to teraz wygląda na sadolu, przy zakładaniu konta odznaczyłam wszelkie tematy związane z krzywdą zwierząt. Nie mam za to problemów z oglądaniem roztrzaskanych głów syryjskich (czy tam innej rasy) "biednych" dzieci czy ich rodziców. Jeśli uważasz siebie za wielkiego Sadola, bo sprawia Ci radochę znęcanie się nad małą myszką to okej, jesteś kozak. Jestem obrońcą zwierząt i dobrze mi z tym, bo nawet pozornie największe szkodniki nie są gorsze niż szkodniki w postaci człowieka. Może tym razem zrozumiałeś, bo w sumie bez sensu to nadal drążyć, pozdro.

Całe moje zło polega tylko na tym, że jestem za dobra.
Zgłoś
maks312 2015-11-19, 19:23 1
@Psych0lka
Jakby tak wyrzucić tą myszkę to zaraz wróci i podje sobie trochę jedzonka, które najprawdopodobniej się wyrzuci (ja nie jadłbym już po takiej myszce). Sam lubię zwierzęta, mam nawet kilka. Co do tematu to bardziej przykuł moją uwagę twój post. Sprawa chyba zamknięta, również pozdrawiam
Zgłoś
waloos 2015-11-19, 20:29 2
Nie ma to jak pułapki dziadka, domowej konstrukcji. Jak jebło to i szczurowi potrafiło łeb obciąć
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów