📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wrrrr Liczyłam na węża. Wolałabym wiedzieć że to pająk bo ich nienawidzę
Terraryści twierdzą że nie powinno się karmić pająków małymi ssakami.
rudy niemal każdego wyrucha
Pająk kawał gnojka. Mysz wyraźnie odklepała a on dalej dusi.
Kręci Cię znęcanie się nad małymi myszkami, które nikomu nic nie zrobiły ale szczają mi kurwy do butów w garażu i jutro muszę iść w obszczanych butach na pogrzeb jakiejś babki co ją ostatnio widziałem 10 lat temu bo rodzina i mnie chuj strzela bo nawet nie ma ubrań na taką impre kurwa jego mać! To dobrze ze cię kręci, mnie kręci sąsiadka młodsza o 20 lat.
pająków nie powinno się karmić ssakami, bo enzymy pająków źle je trawią, łatwo nabawiają się chorób i padają. A no i najważniejsze, resztki TAK JEBIĄ, że dla mnie to mija się z celem. Uważam, że skoro każdy na świecie, kto jest hodowcą karmi bezkregowcami typu karaczany/śmierszcze. Po za tym ten ma zbyt mokro w terrrium.
edit:
Uważam, że skoro każdy na świecie, kto jest hodowcą karmi bezkregowcami typu karaczany/śmierszcze, to znaczy, że to jest dobre i sprawdzone.
edit:
Uważam, że skoro każdy na świecie, kto jest hodowcą karmi bezkregowcami typu karaczany/śmierszcze, to znaczy, że to jest dobre i sprawdzone.
SQT napisał/a:
Terraryści twierdzą że nie powinno się karmić pająków małymi ssakami.
Potwierdzam. Karmienie ptaszników hodowlanymi gryzoniami może skutkować wystąpieniem syndromu dysfunkcji ruchowej, co wiąże się ze śmiercią ptasznika. A spowodowane jest to najpewniej stosowaniem antybiotyków, środków grzybobójczych oraz leków w hodowli gryzoni. Dziękuję za uwagę. Jestę ekspertę.
Po za tym ten ma zbyt mokro w terrrium.
Fakt. Błoto blondynie zrobił jakby żaby miały mieszkać w tym terrarium.
Fakt. Błoto blondynie zrobił jakby żaby miały mieszkać w tym terrarium.
@jebiewdupelewaka. Ten to wie chyba z doświadczenia z kolegami o rudym zabarwieniu grzywy !!
wezz daj to w slo mo
Co to za moda z tymi pajakami i wężami. za moich czasów to człowiek miał inne chobbie :chodował kanarka , swinke morską tu i uwdzie konia walił a niekaś tam pająki chodował
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów