📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Black Snake napisał/a:
Kurwa -.- matka za mną siedzi i się dziwnie na mnie patrzy. Dzięki ;/
To przy okazji przekaż że dzisiaj wieczorem niestety nie zdaże przyjść.
A tak na serio to czego sie spodziewaleś przeglądając sadistica ? Zdjęcia krajobrazów które byś mogł matce pokazać ?
Po co mu ten kapelusz?
askar, wiesz co zazwyczaj chuje, cipki, cycki i jakieś popierdolone fetysze na hardzie. Poza tym urwane ręce, nogi, 'musk' hasający sobie wolno po ulicy to normalka. Wypadki samochodowe, faile itp. też. Ale kuźwa facet, który przebranego chuja za mysz wsadza do pułapki i oglądający 'kochany synuś' może lekko dziwnie wyjść.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Pierdolone zwyrole ......... dobrze ze mu qrwa jeszce nie obciagnol ..............
JJayJoker chyba traci oglądalnoć
Debilizm ludzi jest naprawdę zadziwiający, i to takie normalne w dzisiejszych czasach. Żeby choć na moment mieć swoje 5 min.
Po ilości wystawionych piw wnioskować można, że znaczna część sadoli to przygłupy skoro ich to jara.
un_nem napisał/a:
ale ma malego i ta malutka dziurka
oto przyklad czlowieka z kompleksami ; >
w ten sposob leczy swoje problemy ;X
Jak to kilku kaskaderów udających idiotów nakłoniło tysiące idiotów do udawania kaskaderów.
cys23 napisał/a:
widzę, że nikt nie zwrócił uwagi na to, że dwóch typów nagrywa kut*sa...
ale wszyscy obejrzeli
No i co z tego?
Black Snake napisał/a:
Kurwa -.- matka za mną siedzi i się dziwnie na mnie patrzy. Dzięki ;/
Nie przegląda się Sadola przy rodzinie. Masz nauczkę.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów