Los Angeles
Los Angeles
Tam to jest chore nawet małpie dają prawa wyborcze to czego się dziwią... Baaa małpa im nawet przewodziła
Jakby to powiedzieć...
Ja mam teorię...
Jak masz człowieka i wychowają go zwierzęta od dziecka, to już człowiekiem nie będzie, nawet jeśli kilkadziesiąt lat go będą próbować uczłowieczyć. Na wiki jest o tym trochę.
I tak samo z czarnymi. Jakby dać murzynka na wychowanie normalnej rodzinie, będzie normalnym człowiekiem o statystycznie niższym IQ. Czyli mniej bystre dziecko z dobrego domu.
U patusów wyrasta co wyrasta. Tyle filozofii. A statystyka robi swoje. Głupsi, bardziej patusowaci rodzice i głupsze dziecko. Dzieci tych dzieci są jeszcze mniej rozwinięte. I taka spirala zniżkowa.
Jakby to powiedzieć...
Ja mam teorię...
Jak masz człowieka i wychowają go zwierzęta od dziecka, to już człowiekiem nie będzie, nawet jeśli kilkadziesiąt lat go będą próbować uczłowieczyć. Na wiki jest o tym trochę.
I tak samo z czarnymi. Jakby dać murzynka na wychowanie normalnej rodzinie, będzie normalnym człowiekiem o statystycznie niższym IQ. Czyli mniej bystre dziecko z dobrego domu.
U patusów wyrasta co wyrasta. Tyle filozofii. A statystyka robi swoje. Głupsi, bardziej patusowaci rodzice i głupsze dziecko. Dzieci tych dzieci są jeszcze mniej rozwinięte. I taka spirala zniżkowa.
To ja w skrócie...
Czarne spierdolenie mózgowe, które leci tylko w dół.
Jakby to powiedzieć...
Ja mam teorię...
Problem jest tez taki, ze obecnie ten podgatunek jest pod scisla ochrona lewactwa. A lewactwo jest teraz w stanach rozlane wszedzie, takze w sadownictwie i policji. Dlatego oni czuja sie bezkarni.
Problem jest tez taki, ze obecnie ten podgatunek jest pod scisla ochrona lewactwa. A lewactwo jest teraz w stanach rozlane wszedzie, takze w sadownictwie i policji. Dlatego oni czuja sie bezkarni.
Z jednej strony też tak to widzę, z drugiej znajomy był w USA i mówi że w californi to porządek i wszystko jest zajebiste tylko wkurwia strach o jakiś wypadek co ubezpieczenie przekroczy. Stany są wielkie... A ja za mało w tym siedze żeby mieć zdanie wyrobione.
Jakby to powiedzieć...
Ja mam teorię...
Patus wychowa patusa.
Pedały nie wychowają pedała.
Ot logika.
Z jednej strony też tak to widzę, z drugiej znajomy był w USA i mówi że w californi to porządek i wszystko jest zajebiste tylko wkurwia strach o jakiś wypadek co ubezpieczenie przekroczy. Stany są wielkie... A ja za mało w tym siedze żeby mieć zdanie wyrobione.
Ale przynajmniej rozsądnie komentujesz.
Małpie harce to sprawa kulturowa, nie rasowa. Po prostu wykształcili "kulturę" taka, żechlipy giną młodo a baby wychowują samotnie gorylki
@up Wszyscy za bardzo zapatrują się w rozdmuchiwane medialnie przypadki marginalne.
Rozdmuchiwane przez co? Pokaż mi amerykańska telewizję ktora rozdmuchuje małpie harce. Tylko wydarzenia z drugiej strony. A to że w cops same czarnuchy są gonione to jak pisałem kwestia ich kultury.
Coś grubszego było wiezione, bo angażować dwa auta żeby zajebać torebkę z ajfonem to nawet dla czarnucha byłoby spore wyzwanie.
Wystarczy obserwować instagramy bananowców i masz info co komu kiedy można dmuchnąć
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów