Los Angeles
Los Angeles
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tam to jest chore nawet małpie dają prawa wyborcze to czego się dziwią... Baaa małpa im nawet przewodziła
Jakby to powiedzieć...
Ja mam teorię...
Jak masz człowieka i wychowają go zwierzęta od dziecka, to już człowiekiem nie będzie, nawet jeśli kilkadziesiąt lat go będą próbować uczłowieczyć. Na wiki jest o tym trochę.
I tak samo z czarnymi. Jakby dać murzynka na wychowanie normalnej rodzinie, będzie normalnym człowiekiem o statystycznie niższym IQ. Czyli mniej bystre dziecko z dobrego domu.
U patusów wyrasta co wyrasta. Tyle filozofii. A statystyka robi swoje. Głupsi, bardziej patusowaci rodzice i głupsze dziecko. Dzieci tych dzieci są jeszcze mniej rozwinięte. I taka spirala zniżkowa.
Jakby to powiedzieć...
Ja mam teorię...
Jak masz człowieka i wychowają go zwierzęta od dziecka, to już człowiekiem nie będzie, nawet jeśli kilkadziesiąt lat go będą próbować uczłowieczyć. Na wiki jest o tym trochę.
I tak samo z czarnymi. Jakby dać murzynka na wychowanie normalnej rodzinie, będzie normalnym człowiekiem o statystycznie niższym IQ. Czyli mniej bystre dziecko z dobrego domu.
U patusów wyrasta co wyrasta. Tyle filozofii. A statystyka robi swoje. Głupsi, bardziej patusowaci rodzice i głupsze dziecko. Dzieci tych dzieci są jeszcze mniej rozwinięte. I taka spirala zniżkowa.
To ja w skrócie...
Czarne spierdolenie mózgowe, które leci tylko w dół.
Jakby to powiedzieć...
Ja mam teorię...
Problem jest tez taki, ze obecnie ten podgatunek jest pod scisla ochrona lewactwa. A lewactwo jest teraz w stanach rozlane wszedzie, takze w sadownictwie i policji. Dlatego oni czuja sie bezkarni.
Problem jest tez taki, ze obecnie ten podgatunek jest pod scisla ochrona lewactwa. A lewactwo jest teraz w stanach rozlane wszedzie, takze w sadownictwie i policji. Dlatego oni czuja sie bezkarni.
Z jednej strony też tak to widzę, z drugiej znajomy był w USA i mówi że w californi to porządek i wszystko jest zajebiste tylko wkurwia strach o jakiś wypadek co ubezpieczenie przekroczy. Stany są wielkie... A ja za mało w tym siedze żeby mieć zdanie wyrobione.
Jakby to powiedzieć...
Ja mam teorię...
Patus wychowa patusa.
Pedały nie wychowają pedała.
Ot logika.
Z jednej strony też tak to widzę, z drugiej znajomy był w USA i mówi że w californi to porządek i wszystko jest zajebiste tylko wkurwia strach o jakiś wypadek co ubezpieczenie przekroczy. Stany są wielkie... A ja za mało w tym siedze żeby mieć zdanie wyrobione.
Ale przynajmniej rozsądnie komentujesz.
Małpie harce to sprawa kulturowa, nie rasowa. Po prostu wykształcili "kulturę" taka, żechlipy giną młodo a baby wychowują samotnie gorylki
@up Wszyscy za bardzo zapatrują się w rozdmuchiwane medialnie przypadki marginalne.
Rozdmuchiwane przez co? Pokaż mi amerykańska telewizję ktora rozdmuchuje małpie harce. Tylko wydarzenia z drugiej strony. A to że w cops same czarnuchy są gonione to jak pisałem kwestia ich kultury.
Coś grubszego było wiezione, bo angażować dwa auta żeby zajebać torebkę z ajfonem to nawet dla czarnucha byłoby spore wyzwanie.
Wystarczy obserwować instagramy bananowców i masz info co komu kiedy można dmuchnąć
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów