na drodze taki to czarna owca,
przywalił w samochód i zrobił szkodę,
dostanie mandat i wyrok w nagrodę!
@velture
Umrzyj na raka debilu
powinienes bana dostac chuj z teog ze wrzucvasz filmiki.filmik sie znalazl na youtubie.z pelnym, opdisem od razu.jestem z bielska i wiem lepiej.wrzucilem go od razu z originalnym zrodlem.ale ty go wolales skopiowac na dysk.wrzucic od siebie bez zadnego info i zgarnac trofeum.starszne masz niedojebanie mozgowe.link do zroda sadistic.pl/pijany-kierowca-vt437536.htm
ja pierodle widze ze wy juz kurw amozgu nie macie w ogole.wiecie gdzie mam kurwa jakies piwa wirtualne? ja pierdole co za zenada.czytaj ze zrozumieniem osle jeden z drugim.ukradl iflmik wrzucil od siebie ze zla nazwa miasta i ulica w dodatku.ide stad bo poziom tego forum spadl do kurwa -1.
@velture
Umrzyj na raka debilu
ale ty go wolales skopiowac na dysk.wrzucic od siebie bez zadnego
@up
. Oczywiście była to moja prywatna posesja i było to po prostu robienie miejsca na kolejne samochody gości zjeżdżając coraz to głębiej na trawnik ale powiem uczciwie, że jakbym miał jechać w takim stanie to wątpię abym przekraczał 20-30km/h a ten chuj na filmie to zapierdala na moje oko dobrą setką na początku jak nie lepiej. I to w zabudowanym na zakręcie.
Sam fakt, że bierzesz taką możliwość pod uwagę wystarczy...
A im szybciej zdechniesz na raka, tym mniejsze prawdopodobieństwo, że się będziesz rozmnażał. Jeszcze twoje gówniaki rozum po ojcu odziedziczą....
Sam fakt, że bierzesz taką możliwość pod uwagę wystarczy...
A im szybciej zdechniesz na raka, tym mniejsze prawdopodobieństwo, że się będziesz rozmnażał. Jeszcze twoje gówniaki rozum po ojcu odziedziczą....
Kurwa następny ynteligent. Hipotetycznie to hipotetycznie, na chuj się go czepiasz?
Jakby Ci żona rodziła, albo miała atak, a ty byś był nad jeziorem i bez telefonu, 5 km od szpitala to pozwoliłbyś jej umrzeć?
Prawdziwy mężczyzna jak widzę.