na drodze taki to czarna owca,
przywalił w samochód i zrobił szkodę,
dostanie mandat i wyrok w nagrodę!
Nie, będę niedorozwinietym gimbusem jak ty.
Sam fakt, że będąj ujebanym w trupa prawie wpadł na pomysł wsiadania do aut na własnym podwórku. Do wyjechania za bramę takiej zachlanej mordy już tylko mały krok... a bo wyskoczył tylko po flaszeczke. Bo się skończyła i imprezka zaczęła siadać... a sklep tu tylko kilkaset metrów dalej. Wysoki sądzie,a le naprawdę ich nie zauważyłem na ty chodniku...
Widzę, że kolejny którego rodzice molestowali i potrzebuje się powkurwiać na innych w necie.
Rób to śmiało. Ja nie z pokolenia rurkowców jak ty aby się obrażać o wszystko co jakiś pedałek do mnie gada.
Przelej nam jeszcze swojego gniewu aby wyprzeć wspomnienia kiedy tatuś po pijaku wchodził ci do wanny i robił tunel z dupy.
Nie, będę niedorozwinietym gimbusem jak ty.
Sam fakt, że będąj ujebanym w trupa prawie wpadł na pomysł wsiadania do aut na własnym podwórku. Do wyjechania za bramę takiej zachlanej mordy już tylko mały krok... a bo wyskoczył tylko po flaszeczke. Bo się skończyła i imprezka zaczęła siadać... a sklep tu tylko kilkaset metrów dalej. Wysoki sądzie,a le naprawdę ich nie zauważyłem na ty chodniku...