📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobrze, że nie poszedłem do tej roboty na elewacje... Nie dość, że w chuj bym się narobił u jakiegoś cymbalastego dziada jebiąc razem z jakimiś pijakami, chuj bym zarobił, to jeszcze pewnie bym skończył, jak te patałachy na filmie. Buahahah...
Kurwa jak ja nienawidzę wełny..
+ 2 mniej na wojnie ruskich gniotów
Szkoda, że nie mieszkam w jakimś blokowisku.
Użerałbym się z tą całą patologią, parkował grata za 5k na obsranym trwaniku, walił wódę na ławce pod blokiem i demolował windę.
Naprawdę chciałbym wrócić do młodzieńczych lat
Użerałbym się z tą całą patologią, parkował grata za 5k na obsranym trwaniku, walił wódę na ławce pod blokiem i demolował windę.
Wg informacji z ekranu, w zdarzeniu nie brało udziału UFO...
smc napisał/a:
Szkoda, że nie mieszkam w jakimś blokowisku.
Wtedy ty byłbyś patologią
Teraz to nuda, jedyne emocje, to jak UKS wpadł do firmy. Ale wtedy spociłem się na śmierdząco.
Jeżeli nasz kraj jest z dykty i gówna to z czego jest rosja? (Celowo z małej)
Nie mieli ka ka ka kasku .... I ka ka ka kaaaamizelek oooooo ....ooooodblaskowych.....
silwerbalk napisał/a:
Nie mieli ka ka ka kasku .... I ka ka ka kaaaamizelek oooooo ....ooooodblaskowych.....
Przede wszystkim to nie mieli założonych maseczek i to była przyczyna.
BMWswap napisał/a:
Jeżeli nasz kraj jest z dykty i gówna to z czego jest rosja? (Celowo z małej)
nasz jest z dykty, a ich z gówna
Ten podest wyżarty od rudej tak że by go na złomie nawet nie chcieli a kacapskie niedojeby na tym pracowały
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów