Czyli jak Polacy radzą sobie w pracy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
to są polscy fachowcy ! najlepsi !
Szkoda, że nie dziesięć.
kreatywność, kreatywnością ale efektywność mizerna... wiaderko, bloczek budowlany i linka w tym przypadku byłyby może mniej efektowne ale na pewno bardziej efektywne.
Witam. Rozpoznałem się na nagraniu. Proszę o usunięcie nagrania z moją osoba. W przeciwnym wypadku będę w przyszłości dobiegał swych praw.
Witam. Ponownie proszę o usunięcie tego filmu, gdyż ten młody człowiek który stoi na dole i "podaje'' łopatą to ja. Z tego co pamiętam byłem wtedy nieletnią osobą a więc potrzebna w tym czasie była zgoda opiekunów prawnych na nagrywanie i rozpowszechnianie której nie udzielili. Ten film obiegł internet ,w którym wykorzystywany jest bez mojej zgody mój wizerunek oraz moja praca nie rzadko do celów zarobkowych oraz także niezarobkowych, na oba które nie wyraziłem zgody. Proszę ponownie o usunięcie nagrania, w przeciwnym razie w miarę swoich możliwości będę dochodził swych praw przed sądem.
Witam. Ponownie proszę o usunięcie tego filmu, gdyż ten młody człowiek który stoi na dole i "podaje'' łopatą to ja. Z tego co pamiętam byłem wtedy nieletnią osobą a więc potrzebna w tym czasie była zgoda opiekunów prawnych na nagrywanie i rozpowszechnianie której nie udzielili. Ten film obiegł internet ,w którym wykorzystywany jest bez mojej zgody mój wizerunek oraz moja praca nie rzadko do celów zarobkowych oraz także niezarobkowych, na oba które nie wyraziłem zgody. Proszę ponownie o usunięcie nagrania, w przeciwnym razie w miarę swoich możliwości będę dochodził swych praw przed sądem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów