Czyli jak Polacy radzą sobie w pracy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Na budowie Kowalski lata w te i z powrotem z pustą taczką. Widząc to kierownik, pyta:
- Co tak z tą pustą taczką latacie?
- Panie kierowniku - mówi Kowalski - taki zapierdol, że nie ma kiedy załadować.
Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
- Co tak z tą pustą taczką latacie?
- Panie kierowniku - mówi Kowalski - taki zapierdol, że nie ma kiedy załadować.
A później debil spada na ryj. Zatrudniony na czarno płacze w urzędach że czemu ten kraj taki zły jest, czemu z ZUSu kasy nie wysępi Przecież pracował. Na czarno, bez dokumentów, przeszkolenia, ale pracował . Przy okazji udupi "pracodawcę" bo napisze skargę do Państwowej Inspekcji Pracy a oni zrobią kontrolę i zniszczą małego przedsiębiorcę. Niestety kurwa przez takich debili jesteśmy w dupie. Po komentarzach na sadolu widać że wiele pokoleń jest totalnie spierdolonych. I jeszcze nam arabusy się wpierdalają w życie codzienne. Nie no ja pierdolę, idę ostrzyć siekierę.
ja nie wiem jaką gwarą się u Ciebie mówi ale chyba taczki a nie "toczki" ? Co do tego sposobu, to widać, że opracowany do perfekcji
kurwa co by człowieknie zrobił to zaraz się czepiają... filmik dobry, piwko leci.
Niech to opatentują.
Dobrze sobie radzą. Ciekawe jak Wy sobie panowie radzicie w pracy ;0 Też się wyróżniacie taką kreatywnością? Czy pracujecie dalej bez testowania nowych sposobów? Piwo
Widać, że się panowie nigdzie nie spieszą. W tym czasie to powinni ze trzy taczki rozładować metodą wiadro-linka.
jak taki siłacz to mógł wiebać na górę od razu taczkę
kreatywność mojego narodu to jest to co uwielbiam i cenię !
Pomysłowo Polacy to zawsze rozwiązanie problemu znajdą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów