Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Na centrymetry
pikabu • 2025-02-28, 9:01
00:00
-02:01
Download

Kierownik jakiś przemęczony

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cezzar 2025-02-28, 10:24 4
k🤬a, ten tym autobusem czekał, żeby ruszyć aż się rogatki zaczną zamykać xD ocb? xDD
Zgłoś
Podlasiak 2025-02-28, 10:51 28
Niesamowita jest siła tej kolorowej poziomej belki. Zrobiona z gównolitu a nawet największe samochody boją się jej przełamać.
Wieloletni, profesjonalni kierowcy wolą zginąć pod nadjeżdżającym pociągiem niż ją uszkodzić.
Zgłoś
JoSeed 2025-02-28, 10:53 2
Podlasiak napisał/a:

Niesamowita jest siła tej kolorowej poziomej belki. Zrobiona z gównolitu a nawet największe samochody boją się jej przełamać.
Wieloletni, profesjonalni kierowcy wolą zginąć pod nadjeżdżającym pociągiem niż ją uszkodzić.

Szanują przepisy...
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-02-28, 13:14 6
Jak będziecie na miejscu tego debila, wyłamcie tę barierkę w p🤬du do c🤬ja k🤬a jego mać...
Zgłoś
SławomirSulej 2025-02-28, 17:32 5
Nie rozumiem tych debili, którzy nie wjeżdżają w szlaban tylko narażają swoje i często czyjeś życie. O samochodzie i kosztach za pociąg nawet nie wspomnę. Przecież tyle się o tym od lat trąbi, że chyba nie ma kierowcy, zawodowego szczególnie, który by o tym nie słyszał 🤦
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-03-01, 20:04 1
Szary_Jeleń napisał/a:

Jak będziecie na miejscu tego debila, wyłamcie tę barierkę w p🤬du do c🤬ja k🤬a jego mać...

Dzięki za radę.Jak zostanę kiedyś ruskim kierowcą autobusu, będę pamiętać...
Zgłoś
zwierzak30 2025-03-01, 20:43 2
Podlasiak napisał/a:

Tak informacyjnie dla wszystkich.

Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-03-01, 21:04 1
janusz_biznesu napisał/a:

Dzięki za radę.Jak zostanę kiedyś ruskim kierowcą autobusu, będę pamiętać...

Nie polecam, no ale jakoż jesteś janusz biznesu, to kto wie.
Zgłoś
Marcmich 2025-03-05, 22:26
I tutaj własnie masz przykład jak działają granice, zakazy, nakazy w społeczeństwie i jak ciężko jest ludziom je przekroczyć!!!
Zgłoś
ChesterChester 2025-03-06, 9:43
uszkodzenia infrastruktury drogowej lub innego mienia, mandat może wynosić od 2000 do 5000 zł. W takich sytuacjach sprawa często trafia do sądu, gdzie kara może być jeszcze wyższa. Dlatego ta kolorowa belka zwana SZLABANEM jest postrachem dla wielu kierowców.
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-06, 13:52
Kierowca autobusu powinien dostać natychmiastowy, ciężki wp🤬l w tym śniegu.

[ Dodano 2025-03-06, 13:55 ]
JoSeed napisał/a:

Szanują przepisy...

To może należy w przepisy wpisać obowiązek wyłamania szlabanu w takiej sytuacji?
Zgłoś
JoSeed 2025-03-06, 14:06
Fotopstrykacz napisał/a:

Kierowca autobusu powinien dostać natychmiastowy, ciężki wp🤬l w tym śniegu.
To może należy w przepisy wpisać obowiązek wyłamania szlabanu w takiej sytuacji?

Wydaje mi się, że wystarczy mieć trochę oleju w głowie...
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-06, 14:14
JoSeed napisał/a:

Wydaje mi się, że wystarczy mieć trochę oleju w głowie...

A co jeżeli poziom oleju w łepetynie jest zbyt niski?
Nawiasem mówiąc, ludzie jacy jeżdżą teraz niemieckimi ciężarówkami (Niemcy) to sie opisac nie da.
Jeżeli ludzi można tak określać, to nie da się ich inaczej nazwać, jak tylko odpad. IQ =45.
Ale ciągle do butelek nie szczają. Nie wiem skąd się wziął taki durny mit.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-06, 14:33
Fotopstrykacz napisał/a:

A co jeżeli poziom oleju w łepetynie jest zbyt niski?
Nawiasem mówiąc, ludzie jacy jeżdżą teraz niemieckimi ciężarówkami (Niemcy) to sie opisac nie da.
Jeżeli ludzi można tak określać, to nie da się ich inaczej nazwać, jak tylko odpad. IQ =45.
Ale ciągle do butelek nie szczają. Nie wiem skąd się wziął taki durny mit.

Ja tego nie wiem zresztą, dopiero tu się dowiedziałam, że niby to robią
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem