Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wieloletni, profesjonalni kierowcy wolą zginąć pod nadjeżdżającym pociągiem niż ją uszkodzić.
Niesamowita jest siła tej kolorowej poziomej belki. Zrobiona z gównolitu a nawet największe samochody boją się jej przełamać.
Wieloletni, profesjonalni kierowcy wolą zginąć pod nadjeżdżającym pociągiem niż ją uszkodzić.
Szanują przepisy...

Jak będziecie na miejscu tego debila, wyłamcie tę barierkę w p🤬du do c🤬ja k🤬a jego mać...
Dzięki za radę.Jak zostanę kiedyś ruskim kierowcą autobusu, będę pamiętać...
Niesamowita jest siła tej kolorowej poziomej belki. Zrobiona z gównolitu a nawet największe samochody boją się jej przełamać.
Tak informacyjnie dla wszystkich.

Dzięki za radę.Jak zostanę kiedyś ruskim kierowcą autobusu, będę pamiętać...
Nie polecam, no ale jakoż jesteś janusz biznesu, to kto wie.

[ Dodano 2025-03-06, 13:55 ]
Szanują przepisy...
To może należy w przepisy wpisać obowiązek wyłamania szlabanu w takiej sytuacji?
Kierowca autobusu powinien dostać natychmiastowy, ciężki wp🤬l w tym śniegu.
To może należy w przepisy wpisać obowiązek wyłamania szlabanu w takiej sytuacji?
Wydaje mi się, że wystarczy mieć trochę oleju w głowie...
Wydaje mi się, że wystarczy mieć trochę oleju w głowie...
A co jeżeli poziom oleju w łepetynie jest zbyt niski?
Nawiasem mówiąc, ludzie jacy jeżdżą teraz niemieckimi ciężarówkami (Niemcy) to sie opisac nie da.
Jeżeli ludzi można tak określać, to nie da się ich inaczej nazwać, jak tylko odpad. IQ =45.
Ale ciągle do butelek nie szczają. Nie wiem skąd się wziął taki durny mit.
A co jeżeli poziom oleju w łepetynie jest zbyt niski?
Nawiasem mówiąc, ludzie jacy jeżdżą teraz niemieckimi ciężarówkami (Niemcy) to sie opisac nie da.
Jeżeli ludzi można tak określać, to nie da się ich inaczej nazwać, jak tylko odpad. IQ =45.
Ale ciągle do butelek nie szczają. Nie wiem skąd się wziął taki durny mit.
Ja tego nie wiem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie