a taka sesyjka 1szego listopada
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kukulcyke napisał/a:
gdyby nie borsuk i cmentarz to całkiem fajna.
Masz coś do cmentarzy ? Widać, że się nie urodziłaś w ten dzień tak jak ja, 0 szacunku do cmentarzy xP Przede wszystkim mam nadzieje, że ten borsuk w różowym cipkoopinaczu się nie urodził pierwszego!
dupsko zerżnąć to by jej sie odechało
Jak by odprawić egzorcyzmy i zrobić z niej człowieka, to by można się było brać za nią.
O boshe ale halo bo zrobiła sobie djęcie na cmętarzu i co z tego ?? Wejdźcie na pierwszy lepszy profil na NK, ludzie robią zdjęcia gdzie popadnie wannie/windzie/na krześle/na żelasku/ gdzie tylko im do głowy strzeli i będą mieli aparat. A co to jest cmętarz? Miejsce gdzie leżą kawałki gnijącego mięcha nad którymi jest jakaś marmurowa płyta z bazgrołami. Wogle te cmętaże po tym co widziałem 1go listopada to zaczynają przypominac festyn. Qrwa, nawet budzi z kebabami stały -.-'
Kozogłowy napisał/a:
Ja bym nie wydusił nic poza "Giń, przerazo!!!" i uciął łeb potworowi.
Kozogłowy napisał/a:
Kurwa, co ona ma na głowie, zawezwać wiedźmina kurwa, strzyga biega po cmentarzu.
Roszp napisał/a:
Ale jest tru i alternativ. I pewnie bardzo cierpi, bo umarł jej brat matki kolegi znajomego jej ojca. I jakie ma alternatywne rajstopy, no po prostu czad. Więcej takich ludzi produkujcie
P.s. Ma za długą spódniczkę, nie widać cipy ;[
Byście ją walili, aż miło pewnie (o ile któryś z was, pedały by zagadał oczywiście). Wstawcie swoje foty, to też się pośmiejemy. Przypominam, że pewnie jesteście w równie podłym wieku, co ta niewiasta, więc zamknąć mordy i najlepiej wyjebać ten temat.
Pozdro i poćwiczcie
EvilDog, jak nie umiesz pisac po polsku, to lepiej nic nie pisz
gdzie ty kurwa jestes, w gimnazjum?
gdzie ty kurwa jestes, w gimnazjum?
no wlasnie kurwa!!! co to jest cmętarz?
Jak to Cipy nie widać ? Siedzi na ławce
@EvilDog
Cmętaże żondzom
Cmętaże żondzom
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów