a taka sesyjka 1szego listopada
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
pie_r_dolicie, ja bym jej dal do pyska
slawusdh napisał/a:
pie_r_dolicie, ja bym jej dal do pyska
Też bym ją nakarmił. Chudzinka taka...
ładna jest
@Wraith
W polsce mieszkam od 6 i się nie uczyłem ortografi od podstaw, wiec robienie błędów ortograficznych to już niestety dla mnie podstawa. Bo wątpie ze po 6 latach mieszkania w Rosi pisał byś bez błedów pod rosyjsku.
W polsce mieszkam od 6 i się nie uczyłem ortografi od podstaw, wiec robienie błędów ortograficznych to już niestety dla mnie podstawa. Bo wątpie ze po 6 latach mieszkania w Rosi pisał byś bez błedów pod rosyjsku.
wygrzmocilbym ja... ale nie na cmentarzu
wy tak o jej cipie a to dziecko przeciez pewnie ze 13 lat ma
to jest 'sławna" SceneSyll, która jeszcze nie tak dawno sama narzekała na jakąś 'scene' w galanach ,a sama glany nosi, uważam, że cały ten styl to czysta hipokryzja, lub po prostu pozerstwo.
ale fajna laseczka
O, SceneSyll xD
Nie ma to jak podbijać komuś popularnośc wstawiając go na sadistika
Nie ma to jak podbijać komuś popularnośc wstawiając go na sadistika
Fajna dziewczyna, i ma git rajstopki cała na czarno - było by nudnie a tak jest sexi
a większość z was się nie zna takie Kozogłowy i jemu podobne pedały co do końca życia będą się ręką zadowalać przy filmikach shemale
a większość z was się nie zna takie Kozogłowy i jemu podobne pedały co do końca życia będą się ręką zadowalać przy filmikach shemale
"oh my goth"
@Kozoglowy: nie przesadzaj. "nie taki paszczur straszny jak się umaluje"
a co to jest to całe "SceneSyll"? bo ja to za stary na takie pierdoły chyba jestem :/
@Kozoglowy: nie przesadzaj. "nie taki paszczur straszny jak się umaluje"
a co to jest to całe "SceneSyll"? bo ja to za stary na takie pierdoły chyba jestem :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów