📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
1. Biały- czekaj, wzywaj do opanowania, użyj tasera, ewentualnie techniki ręczne
2. Pies- ostrzegawczy strzał w niebo, polanie wodą,
3. Czarny- jeśli tylko zrobi krok w Twoją stronę, ostrzegawczy strzał w głowę, jak będzie się ruszał to taser, ewentualnie parę strzałów przypominających w plecy
3. Czarny- jeśli tylko zrobi krok w Twoją stronę, ostrzegawczy strzał w głowę, jak będzie się ruszał to taser, ewentualnie parę strzałów przypominających w plecy
Nic tak nie cieszy jak obita gęba czarnucha
myślałem, że Motobanda mi się sama włączyła
Czarnuch myślał, że już uruchomił m się GODmode, a tu ni chuja...
Przypominająca dawka ołowiu.
BundyR napisał/a:
1. Biały- czekaj, wzywaj do opanowania, użyj tasera, ewentualnie techniki ręczne
Przypominająca dawka ołowiu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów