📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Trochę mu się z zakrętu wyleciało, ale się chociaż ładnie zachował.
Mam wrażenie że to jest Anglia/Australia i tego kolesia z naprzeciwka wyjebało na zakręcie.
wina gościa z osobówki
Masz dobre wrażenie wg mnie. A gość sie drze jak panienka, niby twardziel na motorze.
nigdy nie pojmę kutasów jadąc na przeciwnym pasie na zekrętach gdzie nie widać czy coś jedzie czy nie.
okrężnica napisał/a:
Masz dobre wrażenie wg mnie. A gość sie drze jak panienka, niby twardziel na motorze.
A to każdy kto posiada i jeździ na motocyklu to wg Ciebie jest twardziel? /facepalm
ja to kiedyś skuterem na czołuwke z tirem jechałem i przezylem to
To mówisz, że to czołowo? Jakoś nie widzę skrętu nóg czy nawet łapy...
i myślę sobie, ciekawe czy będą zdjęcia na sadolu. Wchodzę, patrzę, Na czołówkę motocyklem, już się cieszyłem że sadole po raz kolejny nie zawiedli, i już jest dostępne wideo. A tu zonk.
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Tragiczny-wypadek-w-Ignacowce-k-Jedrze...
i myślę sobie, ciekawe czy będą zdjęcia na sadolu. Wchodzę, patrzę, Na czołówkę motocyklem, już się cieszyłem że sadole po raz kolejny nie zawiedli, i już jest dostępne wideo. A tu zonk.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów