Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wysłany: Dzisiaj 16:55
Zaraz dam znać jaki efekt, jeszcze jadę windą.
Coś długo jedziesz tą windą, kierunki pomyliłeś czy co piętro pytasz o drogę?
Coś długo jedziesz tą windą, kierunki pomyliłeś czy co piętro pytasz o drogę?
pojechał w bok
kot mojej sąsiadki wyskoczy\ł kiedyś za gołębiem z 7 piętra. złamał tylko ząb, żyje do dziś. wbrew pozorom kot prędzej przeżyje skok z 7 pietra niż z 3-4
Gowno prawda, polecam poczytac o bledzie przezywalnosci.
Umrze później, kot asekuruje upadek łapami, ale uderzenie idzie na brzuch
Dobrze poczytaj w tym temacie . Dla kota to nic fenomenalnego taki skok.
kot mojej sąsiadki wyskoczy\ł kiedyś za gołębiem z 7 piętra. złamał tylko ząb, żyje do dziś. wbrew pozorom kot prędzej przeżyje skok z 7 pietra niż z 3-4
Prawda. Dla sierściucha najgorsza wysokość to miedzy 4 a 6 piętrem, bo może nie zdążyć się odwrócić. Moja kotka wyszła na parapet na 9 piętrze, i przy próbie obrócenia się spadła na trawnik pod blokiem. Znalazłem ją wystraszoną pod samochodem. Lekko jej się szczęka przestawiła i miała do końca życia wystający jeden dolny kieł. Wet mówił że rekordzista na moim osiedlu przeżył upadek z 11 piętra.
Widziałem jak kot z 4 piętra zajebał o beton, odbił się na metr i poleciał zaraz klatką na góre jakby nic się nie stało. Twarde skurwysyny, trzeba długo gotować.
Wiem bigosu z nich nie zrobisz.
Mojej koleżance wyskoczył z 9 piętra. Zaraz dam znać jaki efekt, jeszcze jadę windą.
Ktoś mi kiedyś mówił o historii z 10 piętrem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów