📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
zajebiste!! ale myślę, że gdybym rozumiał cokolwiek było by jeszcze lepsze
gozdek napisał/a:
uwierz mi ze nikt specjalnie dla ciebie nie bedzie robil napisow do takich filmikow albo osobne je tlumaczyl, wez sie lepiej za nauke angielskiego i przestan narzekac ...zajebiste!! ale myślę, że gdybym rozumiał cokolwiek było by jeszcze lepsze
uwierz mi ze nikt specjalnie dla ciebie nie bedzie robil napisow do takich filmikow albo osobne je tlumaczyl, wez sie lepiej za nauke angielskiego i przestan narzekac ...
nie potrzebuje angielskiego:) jak będę potrzebował to się nauczę.
krz2 napisał/a:
Wszystkie karty są takie same XD
No jak wszystkie takie same, jak na końcu wyciąga tą właściwą, które jest niebieska, a była czerwona...........
Dzięki podobnemu filmikowi zamieszczonemu na Sadisticu, obserwowałem kolor jego ubrania, zasłony itp.
Kurdebele, koleś ma świetne włosy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów