Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dlaczego wciąż jest taka mentalność, że społeczeństwo zamiast gnoić uderzenia z partyzanta, jeszcze to popiera i chwali jak to udaje się znokautować uderzeniem w żuchwę?!
A przepraszam...miał się go najpierw zapytać o pozwolenie!?
- Ej mogę Ci zajebać?
- Nie...
- A to ja bardzo przepraszam...
Tak samo kopanie leżącego-jebane, przestraszone zwierzęta. Ja jak kie4dys napierdalałem słebego dresa i się położył po kopniaku(a trzeba zaznaczyć że się ćwiczyło, kopało i w worek napierdalalo za dawnych czasów) to nawet nei pomyslałem żeby mu buta zajebać tylko grzecznie poczekałem aż wstanie i tak po kilku chwilach doszedł prawy sierp w szczęke definitywnie kończac zabawe-także jak mamy wygrać to wygramy, a jak się boimy, niepotrafimy i musimy robić hujstwo to huj nam w dupe-ot co.
A najlepeij się nie bić bo to jest we większości przypadków tak przykre że aż żenujące ponad to powinniśmy(jesteśmy) być wielką jednością i kochać się nawzajem, ale żeby to wiedzieć to trzeba spojrzeć nad swoje przerośnięte i przestrasozne EGO.
xD
nie kufa mół go odepchnąć i przybrać pozycję bojową jednoznacznie wyrażając tym swoje intencję-chęc napierdalania sssie czyli. Hujoza na maksa.
Tak samo kopanie leżącego-jebane, przestraszone zwierzęta. Ja jak kie4dys napierdalałem słebego dresa i się położył po kopniaku(a trzeba zaznaczyć że się ćwiczyło, kopało i w worek napierdalalo za dawnych czasów) to nawet nei pomyslałem żeby mu buta zajebać tylko grzecznie poczekałem aż wstanie i tak po kilku chwilach doszedł prawy sierp w szczęke definitywnie kończac zabawe-także jak mamy wygrać to wygramy, a jak się boimy, niepotrafimy i musimy robić hujstwo to huj nam w dupe-ot co.
A najlepeij się nie bić bo to jest we większości przypadków tak przykre że aż żenujące ponad to powinniśmy(jesteśmy) być wielką jednością i kochać się nawzajem, ale żeby to wiedzieć to trzeba spojrzeć nad swoje przerośnięte i przestrasozne EGO.
xD
Dobrze więc, jak będę chciał Cię bić to najpierw dam Ci 3 podania i zdjęcia, potem Cię odepchnę i poczekam statutowe 14 dni na odpowiedź
A poważnie...Pierdolisz jak potłuczony...Chyba CI zawsze takiego partyzanta ludzie wypierdalają, że się tak bulwersujesz:D
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów