📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To chyba gozdyra poznaje po lewackim akcencie, kurwa nie mogę cofnąć piwa nie popełniajcie tego błędu
To ze nie znalazłeś, nie oznacza, ze musisz umieszczać każde gowno. Ani to śmieszne ani sadolowe. Chociaż nie! Można się trochę pośmiać z twojego poczucia humoru. Tak prostego i debilnego poziomu dawno tu nie było. Następnym razem wrzuć cos z telewizji śniadaniowej, np. Rogalska i gwoździa. I to na harda najlepiej! Gimbaza pierdolona!
Czy ten po prawo to halman?
kurwa... to nagranie ma jakieś 10 lat... 10 kurwa lat! ile to kół internetu zatoczyło??
No ewentualnie KaprysLosu jest z podlasia i dopiero się wita z cywilizacją...
crackit napisał/a:
kurwa... to nagranie ma jakieś 10 lat... 10 kurwa lat! ile to kół internetu zatoczyło??
To jest 6 raz na mojej kadencji internetowej, ja tam się nie wkurzam - to takie internetowe wskaźniki nowego pokolenia co odkrywa na nowo stare heheszki
maksymilian45, kryzyspl, kzf, agn2308, frontflipper, Jerzy_Owsik, Sobut16, Raaaf, adam89pl, wwo19994, ThomassoBallaBalla, erdogan, okopolska, lucilla, Sawix, MotoPirat, ads, Zbora6969, Pager, banerr, kvom, Jurek1982, dogip, Kolekcjoner, Suspens, PęskiMenis, Nowisss, Kriniu, Querseusz, Pajan, sirkupus, opium88, J4qBsoN, Plast80, reefah, felek666, marcin9002, gromowwladny, xXPeinXx, RATMlover, Polokima, Tosterzczarnobyla, piter_181, Huminn, MadżikDżon, Alastor30, HILL33, roger696, Damenixx, Kicosławek, szyszka_stg12, Nikt_nie, SA10, vixapl
Brawo wy
Brawo wy
coś czuję, że z każdym takim materiałem, kij w dupie się wam coraz bardziej kotwiczy.
daniel1040 napisał/a:
To jest 6 raz na mojej kadencji internetowej, ja tam się nie wkurzam - to takie internetowe wskaźniki nowego pokolenia co odkrywa na nowo stare heheszki
Przy 8 bądź 10 razie takie wrzuty zaczną Cię wkurwiać... ale nie dlatego, że się powtarzają - tylko dotrze do Ciebie jak zajebiście stary jesteś...
te kawały z tv czy radia to sa tak żałosne ze miedzy innymi temu nie ogladam i nie slucham.
Teraz pod Żorami złapali dwu Palestyńczyków którzy wyszli spod przyczepy tir-a bo myśleli że są już w Niemczech
Jechali tak podobno z Serbii.
Jechali tak podobno z Serbii.
Jerzy_Owsik napisał/a:
ja poznaje po twoim zjebanym nicku ze jestes pisiorem i pluje ci na morde i sram na leb.
focusek napisał/a:
ja poznaje po twoim zjebanym nicku ze jestes pisiorem i pluje ci na morde i sram na leb.
ja zwyczajnie myślę ze ty jesteś jebany sprzedawczyk ^ czyli z po hahahaha xD masz cie babo placek . a poza tym co za różnica pis czy po jeden chuj....
djpyza napisał/a:
ja zwyczajnie myślę ze ty jesteś jebany sprzedawczyk ^ czyli z po hahahaha xD masz cie babo placek . a poza tym co za różnica pis czy po jeden chuj....
Jebac kurwy z po
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów