Dobry ziomek doberman wysłał go w kosmos
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Dobry ziomek doberman wysłał go w kosmos
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znajomy miał takiego kabana do pilnowania sadu, nikomu nie przepuscił.
Jak podrzucalismy mu bezdomne koty to jebany wchodził za nimi na drzewo. Ale przynajmniej resztek nie zostawiał, tylko koci łeb sie ostawał.
Jak podrzucalismy mu bezdomne koty to jebany wchodził za nimi na drzewo. Ale przynajmniej resztek nie zostawiał, tylko koci łeb sie ostawał.
Ty poligon6,podejrzewam ze taka impreza byla ze az dziw ze nie szczekasz...Smutne musisz miec zycie...
poligon6 napisał/a:
Szkoda, że nie podrzucali Ciebie razem z tymi kocurami, kurwisynu
Koty to niewdzięczne dranie. Ani to praktyczne ani pożyteczne. No, chyba że jako prowizoryczny tłumik na gnata.
poligon6 napisał/a:
Znajomy miał takiego kabana do pilnowania sadu, nikomu nie przepuscił.
Mój znajomy też miał takiego, ale potem okazało się że to tylko wyjątkowo agresywna koza.
Dajcie już spokój biednemu, upośledzonemu poligniotowi6. Naobciągał się tych chujów na plebani i w okolicach cmentarza tyle, że mu już do końca się w deklu popierdoliło. Parę lat temu złapali go w kostnicy jak ssał nieboszczykom.
- poligłup6 co ty robisz!? - krzyknął grabarz, na co polkiep6 odparł:
- patrzaj zdzichu, wszystkie twarde, nie jak u mojego ojca, czy proboszcza
Śmiechom nie było końca, klaskał nawet kierowca autobusu. Bajka trwałaby nadal, gdyby jakiś pies nie zdradził go szczekaniem w nocy i tak nakryli inni wieśniacy o 2giej w nocy policwela6 w kostnicy jak ssał trupie chuje. Od tego czasu drogie dzieci polikiep6 nienawidzi psów
- poligłup6 co ty robisz!? - krzyknął grabarz, na co polkiep6 odparł:
- patrzaj zdzichu, wszystkie twarde, nie jak u mojego ojca, czy proboszcza
Śmiechom nie było końca, klaskał nawet kierowca autobusu. Bajka trwałaby nadal, gdyby jakiś pies nie zdradził go szczekaniem w nocy i tak nakryli inni wieśniacy o 2giej w nocy policwela6 w kostnicy jak ssał trupie chuje. Od tego czasu drogie dzieci polikiep6 nienawidzi psów
Nie czepiajcie się Poligona, chłopak by uciekł przed wężem a psa by wrzucił do jeziora... Różne są formy upośledzenia.
Fejk z martwym wężem.
Ale śmieszne!! Muszę dać piwo, żeby zachęcić autora do wrzucania większej ilości śmiesznych śmiesznosci, bo to naprawdę śmieszne!
Ale śmieszne!! Muszę dać piwo, żeby zachęcić autora do wrzucania większej ilości śmiesznych śmiesznosci, bo to naprawdę śmieszne!
Najbardziej upośledzeni są ci, którzy dalej łapią się na troling poligona.
Fake bo w powietrzu leci patyk bo jest sztywne i krótsze niż wąż ! Pozatym leci pod innym kontem niż stoi pies i za mocno za wysoko i daleko ale słaby fejk
Spinając się o tego poligona jesteście na niższym poziomie niż on, bo on to pewnie specjalnie rzuca wam takie zarzutki a wy jak jebane pizdeczki bierzecie to na serio i płaczecie pod kazdym jego wpisem.
Widzieliście kurwa kiedyś węża w zimie? Gady są zmiennocieplne i przy niskiej temperaturze nie wychodzą z kryjówek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów