... ale kurtkę ma ...
... ale kurtkę ma ...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
... ale kurtkę ma ...
I takie zadaszenie na fiutka, że i tak prawie nic nie widać.
To wybitny chirurg z Ukrainy, wielokrotnie nagradzany przez międzynarodowe organizacje zdrowia. Pracuje u nas od 24 lutego , czasem lubi wypić, ale takich ludzi nam potrzeba.
Jakość filmu nie zdradza lokalizacji, bo ciężko sprawdzić czy treści w tle są po łacinie, czy cyrylicą. Obyś tylko śmieszkował, bo jeśli takie coś ma dziać się u nas, to mam szczery dylemat - albo wrócić do kraju i zamiast nagrywać takie rzeczy, po prostu natłuc kilka tego rodzaju pustych ryjów albo wyrzec się obywatelstwa, języka (etc) i napluć na biernych rodaków.
Rozumiem, że można mieć różnie w głowie, ale póki moje pokolenie jeszcze ma jakiś kręgosłup moralny, nie widzę sensu robić sensacji koło takich epizodów. Tych ludzi po prostu trzeba za ryj i na granicę (tak jak niedawno o to apelowano).
Rozumiem, że można mieć różnie w głowie
Różnie to Ty masz w głowie, że wierzysz w takie rzeczy. Oprócz języka i obywatelstwa najlepiej wyrzeknij się też sadistica. Nie pozdrawiam. Ha tfuuu!
Niekompletny kamuflaż i jeszcze ogon z przodu.
Różnie to Ty masz w głowie, że wierzysz w takie rzeczy. Oprócz języka i obywatelstwa najlepiej wyrzeknij się też sadistica. Nie pozdrawiam. Ha tfuuu!
Ogólnie to nie napisałeś nic konkretnego, oprócz powierzchownego przysrywu. Ja tylko zaznaczam, że zamiast nagrywać, wolę takiego za szmaty wyciągnąć i do kosza wyjebać, zaznaczając że nie podoba mi się bierne przyglądanie się zidioceniu. Jeśli tego nie ogarniasz, a wolisz wypeplać coś bez kontrargumentów, to trudno. Jakoś przeżyję ten i inne głupie komentarze.
A teraz zwal sobie konia, bo ci piana z mordy leci.
Wszyscy w tym kraju niedługo ochujeją jak będziemy się tak bez sensu spinać...
Pozdrawiam, uszanowanko
Ogólnie to nie napisałeś nic konkretnego, oprócz powierzchownego przysrywu. Ja tylko zaznaczam, że zamiast nagrywać, wolę takiego za szmaty wyciągnąć i do kosza wyjebać, zaznaczając że nie podoba mi się bierne przyglądanie się zidioceniu. Jeśli tego nie ogarniasz, a wolisz wypeplać coś bez kontrargumentów, to trudno. Jakoś przeżyję ten i inne głupie komentarze.
A teraz zwal sobie konia, bo ci piana z mordy leci.
Wszyscy w tym kraju niedługo ochujeją jak będziemy się tak bez sensu spinać...
Pozdrawiam, uszanowanko
Konkretnego? Liczyłeś na jakiś referat?
Nie wierz we wszystko co przeczytasz w Internecie.
Piana to Tobie poleciała przy pierwszym komentarzu. Gruszki nie wale, mam dziewczynę. Wszystkiego dobrego. Serwus
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów