📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
jak na hindusa to wykazał się wysokim stopniem inteligencji z tą szmatą..
pyotreck napisał/a:
Oni go po wszystkim napompowali???
Napompowali, wstał, poszedł. Nic się nie stało.
Ja nie wiem czemu myśmy im w ogóle ten prąd dali. Przecież nie ogarniają go w chuj.
janlew napisał/a:
Ja nie wiem czemu myśmy im w ogóle ten prąd dali. Przecież nie ogarniają go w chuj.
Coś komuś dawałeś? Wymyśliłeś prąd czy zbudowałeś im elektrownie atomowe?
Na poczatku myslalem ze mu kulega garlo podciął ale to tylko szmata
A już miał motocyklem go jebnąć.
htp napisał/a:
My, cywilizacja białego człowieka geniuszu.Coś komuś dawałeś? Wymyśliłeś prąd czy zbudowałeś im elektrownie atomowe?
T3RMINATOR napisał/a:
Pare volt przeszło mu przez dupę ale miał fart że czekał kolega i go odkleił od tej siatki.
...i to kolega kumaty. Postąpił całkiem nieźle., tylko nie bardzo wiem co robili z nim na końcu.
W tych krajach ludzie częściej umierają przez porażenie prądem niż na zawał. ...
Halman napisał/a:
jak na hindusa to wykazał się wysokim stopniem inteligencji z tą szmatą..
W brew pozorom, oni mają wysoki poziom IQ. To nie dzicy murzyni z afryki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów