📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Baronessa napisał/a:
Konkret cymbał...
Nie cymbał tylko pechowiec. I wyp🤬alaj stąd na pudelka k🤬o nie myta ha tfu
Fundacja "Mam marzenie" pozwoliła mu spełnić marzenie o napadzie na sklep. Nie bili, nie strzelali i pozwolili ukraść trochę z kasy.
Będzie co wspominać.
Będzie co wspominać.

I właśnie dlatego nie powinniście ćpać marihuany do nosa.
wojtas09999 napisał/a:
Gdyby tak policja działała to by nigdy nie było przestępstw
Tak wygladalby kraj z powszechnym dostepem do broni. A o policji zapomnij, bo to fizycznie niemozliwe. Kazdy z nas powinien byc po trochu policjantem, ale do tego trzeba miec narzedzia.
Realista3 napisał/a:
Nie cymbał tylko pechowiec. I wyp🤬alaj stąd na pudelka k🤬o nie myta ha tfu
Mama wie, że tak brzydko odzywasz się do dorosłych? Byś się do mamy tak odezwał, to dostałbyś w papę aż by Ci łeb wykręciło o 360 stopni i tyle by było z Twojego kozaczenia. Idź odrobić lekcje z "pszyry" lepiej.
podpis użytkownika
Natura sama eliminuje debili.
draxidox napisał/a:
Mama wie, że tak brzydko odzywasz się do dorosłych? Byś się do mamy tak odezwał, to dostałbyś w papę aż by Ci łeb wykręciło o 360 stopni i tyle by było z Twojego kozaczenia. Idź odrobić lekcje z "pszyry" lepiej.
Jesteś szczylem dla mnie śmieciu
Harnold14 napisał/a:
Poprosze o tytuł piosenki zna ktoś
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie