📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Baronessa napisał/a:
Konkret cymbał...
Nie cymbał tylko pechowiec. I wypierdalaj stąd na pudelka kurwo nie myta ha tfu
Gdyby tak policja działała to by nigdy nie było przestępstw
Fundacja "Mam marzenie" pozwoliła mu spełnić marzenie o napadzie na sklep. Nie bili, nie strzelali i pozwolili ukraść trochę z kasy.
Będzie co wspominać.
Będzie co wspominać.
I właśnie dlatego nie powinniście ćpać marihuany do nosa.
wojtas09999 napisał/a:
Gdyby tak policja działała to by nigdy nie było przestępstw
Tak wygladalby kraj z powszechnym dostepem do broni. A o policji zapomnij, bo to fizycznie niemozliwe. Kazdy z nas powinien byc po trochu policjantem, ale do tego trzeba miec narzedzia.
Realista3 napisał/a:
Nie cymbał tylko pechowiec. I wypierdalaj stąd na pudelka kurwo nie myta ha tfu
Mama wie, że tak brzydko odzywasz się do dorosłych? Byś się do mamy tak odezwał, to dostałbyś w papę aż by Ci łeb wykręciło o 360 stopni i tyle by było z Twojego kozaczenia. Idź odrobić lekcje z "pszyry" lepiej.
draxidox napisał/a:
Mama wie, że tak brzydko odzywasz się do dorosłych? Byś się do mamy tak odezwał, to dostałbyś w papę aż by Ci łeb wykręciło o 360 stopni i tyle by było z Twojego kozaczenia. Idź odrobić lekcje z "pszyry" lepiej.
Jesteś szczylem dla mnie śmieciu
nie oglądać nie odjebali go
Harnold14 napisał/a:
Poprosze o tytuł piosenki zna ktoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów