📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Właściwie "ciapaty" to określenie Pakistańca i Hindusa, a nie Turka czy kogokolwiek innego kto ma skórę koloru jasnego gówna.
I taka ciekawostka, Turcja przez wiele lat była nam przyjazna. Jako jedyna nie uznała rozbiorów Polski. W Turcji swych przedstawicieli miały rządy powstańcze. Wielu Polaków dzięki uprzejmości Turków mogło prowadzić działalność polityczną na terenie ich państwa. W Turcji były tworzone również polskie oddziały wojskowe, a generał Józef Bem jest bardzo ważną dla Turków postacią.
Ogólnie Turcy w porównaniu z tą całą dziczą przybywającą do Europy Zachodniej są w porządku. Pracują, płacą podatki, nie wysadzają się. Większość z nich traktuje religię z dystansem (od wielu z nich usłyszałem "aa pierdolę ten cały ramadan") i ubierają się jak ludzie, a ich kobiety nie chodzą w workach na śmieci tylko w leginsach.
I taka ciekawostka, Turcja przez wiele lat była nam przyjazna. Jako jedyna nie uznała rozbiorów Polski. W Turcji swych przedstawicieli miały rządy powstańcze. Wielu Polaków dzięki uprzejmości Turków mogło prowadzić działalność polityczną na terenie ich państwa. W Turcji były tworzone również polskie oddziały wojskowe, a generał Józef Bem jest bardzo ważną dla Turków postacią.
Ogólnie Turcy w porównaniu z tą całą dziczą przybywającą do Europy Zachodniej są w porządku. Pracują, płacą podatki, nie wysadzają się. Większość z nich traktuje religię z dystansem (od wielu z nich usłyszałem "aa pierdolę ten cały ramadan") i ubierają się jak ludzie, a ich kobiety nie chodzą w workach na śmieci tylko w leginsach.
Poznałem jedną Turczynkę z erazmusa świetnie się integrowała i faktycznie miała cudowny tyłek w leginsach w ogóle mają bardzo pociągającą urodę duże ciemne oczy tylko na starość są brzydkie
Pojedź do Niemiec dla przykładu Hannover. I zobacz jak się oni integrują. Zgadzam się z tym, że pracują i w sumie uczą języka ale to jest ok 30%. Reszta żyje w Swoim towarzystwie i ani me ani be po niemiecku. Tylko zasiłek.
Arch napisał/a:
Miałem napisać to samo.
bombel076 napisał/a:
Jakiś wkurwiający ten pacjent.
wy pewnie jesteście pedałami w rurkach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów