Rzucenie butami w kobietę siedzącą na asfalcie wyzwala w niej agresję, która objawia się rzucenie jednym z owych butów w samochód co z kolei rozsierdza kierowcę. Czyni on jej pobicie za uszkodzenie samochodu. A był to Jarod Broussard w wieku lat 35.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"W USA własność jest święta" + "Łobuz kocha najbardziej" + "Dawanie dupy podejrzanym etnicznie" = Dobrze jej tak, a pewnie teraz jej teksańscy bracia poprawią, a didindu nafingowi zrobią to co tradycja ich dziadów nakazuje. O ile mają jaja, a że to Texas nie pedalski NY, więc pewnie mają.
Znowu się okazuje że z byle powodu pobić laske potrafi tylko murzyn. Jakie to jest przewidywalne.
Mentalność białych pizd co lubią multikulti jest dla mnie niesamowita. Można by o tym książki pisać.
Bierze sobie takiego opalonego albo kozojeba i wszyscy jej mówią jak to się skończy a ta pierdoli, że to tylko stereotyp a jej ptyś jest inny.
Potem dostaje wpierdol raz, drugi, trzeci albo dosłownie traci głowę dla niego i następna tępa biała dziwa pomimo tego co spotkało jej koleżankę znów pierdoli wszystkim, że tym razem będzie inaczej z jej jebanym księciem na latającym dywanie.
Did I ever tell you what the definitione of insanity is?
[YouTube]http://www.youtube.com/watch?v=7n_1zsCVBxw[/youtube]
Bierze sobie takiego opalonego albo kozojeba i wszyscy jej mówią jak to się skończy a ta pierdoli, że to tylko stereotyp a jej ptyś jest inny.
Potem dostaje wpierdol raz, drugi, trzeci albo dosłownie traci głowę dla niego i następna tępa biała dziwa pomimo tego co spotkało jej koleżankę znów pierdoli wszystkim, że tym razem będzie inaczej z jej jebanym księciem na latającym dywanie.
@up
Jak mi by jakaś zajebała w samochód, który pucowałem przez 4 godziny na sezon to też bym sprzedał wychowawczego, każdy inny by zajebał w takiej sytuacji wychowawczego I nie, nie mam e46 ani bmw, po prostu lubię zadbać o lakier.
Jak mi by jakaś zajebała w samochód, który pucowałem przez 4 godziny na sezon to też bym sprzedał wychowawczego, każdy inny by zajebał w takiej sytuacji wychowawczego I nie, nie mam e46 ani bmw, po prostu lubię zadbać o lakier.
Velture napisał/a:
Jak dla mnie ta przemowa Vaasa o szaleństwie idealnie pasuje do polskiej sytuacji politycznej, którą znamy od lat.
@timmy77 lakier na paznokciach chyba
wiem wiem, najebalbys kazdemu, kazdego bys zabil jednym machnięciem torebki... w internecie wpierdolisz kazdemu i wyruchasz kazdą laskę.
wiem wiem, najebalbys kazdemu, kazdego bys zabil jednym machnięciem torebki... w internecie wpierdolisz kazdemu i wyruchasz kazdą laskę.
Z innej perspektywy i troche wiadomosci o tym:
www. fox4news. com/news/man-arrested-after-viral-video-of-deep-ellum-assault
dalem spacje po www. i po fox4news. bo kuwa od 20 postow mozna dodawac linki zewnetrzne. Moze mod to poprawi
www. fox4news. com/news/man-arrested-after-viral-video-of-deep-ellum-assault
dalem spacje po www. i po fox4news. bo kuwa od 20 postow mozna dodawac linki zewnetrzne. Moze mod to poprawi
Prawie sam się zabił, zjeb.
Też bym się wkurwil jakby baba rzuciła w Toyotę Super, ale u mnie nie rzuci bo nie mam
TB303
to nie temat polityczny, a ty znów włączasz politykę
choć wiem że wolisz ekipy złodziei i sprzedawczyków
to nie temat polityczny, a ty znów włączasz politykę
choć wiem że wolisz ekipy złodziei i sprzedawczyków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów