Niby dlaczego? Bo w nie wjechał? Pokalkulował, czy taniej jest sterczeć i czekać na środku Syberii, aż sobie łaskawie nie pójdą, czy kupić pastę Tempo i na postoju rysy pozacierać no i tubka Tempo była zdecydowanie tańsza - okolice 10 zł. 🙂
Nie dla tego że w nie wjechał a dla tego że zapierdalam gdy nie ma do tego warunków. Ten lód i śnieg nie wziął się tam nagle na odcinku 200m
A co miał kurwa zrobić na oblodzonej drodze takim zestawem?
Mnie od dzieciaka ojciec uczył jak jeszcze nie sięgałem do pedałów i na kolanach jeździłem, że jak ci kurwa wyskoczy kotek, piesek, kurwa inne zwierzątko na drogę to nigdy nie zmieniaj toru jazdy. Jeśli nie masz na zderzaku nikogo za sobą możesz hamować ale nie skręcaj i wal. Wal i chuj. W najgorszym wypadku masz rozjebany zderzak a jeśli zaczniesz kurwa skręcać aby ominąc czy chuj wie co to albo przyjebiesz w kogoś z przeciwka albo w drzewo albo w rów i dachowanie.
Życie zwierzaczka na drodze < życie człowieka w samochodzie.
Więc wracajać do filmu - no mógł kurwa na czołowe wyjebać tej osobówce aby uratować kilka jelonków i zabić ludzi w osobówce.
Samemu miałem sytuacje gdzie mi jakieś kurwa kotki albo inne pieski wyskoczyły przed maskę.
Myślcie o mnie co chcecie ale w sytuacji gdzie bezpiecznie się dało coś zrobić aby nie zabić to robiłem ale i tak wielokrotnie miałem naprawiany zderzak i w 100% świadomie waliłem bo hamowanie by oznaczało, że ktoś mi wjedzie w dupe albo czołówkę albo rów.
Jestem kierowcą zawodowym. Butloszczochem. I potwierdzam wszystko co Napisałeś. Pełna zgoda. Ale niestety wielu debili tego po prostu nie rozumie. Jeżeli ktoś myśli,że tamten kierowca zestawu mógł się zachować w lepszy sposób przy takich warunkach jezdnych to chyba z chujem się na łby pozamieniał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów