18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
~_Yarko_ 2024-10-29, 19:01 2
Medikk napisał/a:

Ty żeś chłopie kiedyś dzika widział na oczy?

Zgłoś
KremufkowyPotwor 2024-10-29, 20:31 2
Andrzejas napisał/a:

Niby dlaczego? Bo w nie wjechał? Pokalkulował, czy taniej jest sterczeć i czekać na środku Syberii, aż sobie łaskawie nie pójdą, czy kupić pastę Tempo i na postoju rysy pozacierać no i tubka Tempo była zdecydowanie tańsza - okolice 10 zł. 🙂

Nie dla tego że w nie wjechał a dla tego że zapierdalam gdy nie ma do tego warunków. Ten lód i śnieg nie wziął się tam nagle na odcinku 200m
Zgłoś
DanielObajtek 2024-10-30, 6:04
Velture napisał/a:

A co miał kurwa zrobić na oblodzonej drodze takim zestawem?
Mnie od dzieciaka ojciec uczył jak jeszcze nie sięgałem do pedałów i na kolanach jeździłem, że jak ci kurwa wyskoczy kotek, piesek, kurwa inne zwierzątko na drogę to nigdy nie zmieniaj toru jazdy. Jeśli nie masz na zderzaku nikogo za sobą możesz hamować ale nie skręcaj i wal. Wal i chuj. W najgorszym wypadku masz rozjebany zderzak a jeśli zaczniesz kurwa skręcać aby ominąc czy chuj wie co to albo przyjebiesz w kogoś z przeciwka albo w drzewo albo w rów i dachowanie.
Życie zwierzaczka na drodze < życie człowieka w samochodzie.
Więc wracajać do filmu - no mógł kurwa na czołowe wyjebać tej osobówce aby uratować kilka jelonków i zabić ludzi w osobówce.
Samemu miałem sytuacje gdzie mi jakieś kurwa kotki albo inne pieski wyskoczyły przed maskę.
Myślcie o mnie co chcecie ale w sytuacji gdzie bezpiecznie się dało coś zrobić aby nie zabić to robiłem ale i tak wielokrotnie miałem naprawiany zderzak i w 100% świadomie waliłem bo hamowanie by oznaczało, że ktoś mi wjedzie w dupe albo czołówkę albo rów.

Jestem kierowcą zawodowym. Butloszczochem. I potwierdzam wszystko co Napisałeś. Pełna zgoda. Ale niestety wielu debili tego po prostu nie rozumie. Jeżeli ktoś myśli,że tamten kierowca zestawu mógł się zachować w lepszy sposób przy takich warunkach jezdnych to chyba z chujem się na łby pozamieniał.
Zgłoś
morenoo 2024-10-30, 9:31 1
z punktu widzenia bylego kierowcy na miedzynarodówce zachowanie kierowcy dużego wzorowe
Zgłoś
Zicorip 2024-10-30, 19:15
Tam nie ma terenów autonomicznych
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów