Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebanie dzieci przez księży jest po prostu wpisane w naturalny porządek świata. To jest tak naturalne i oczywiste jak to, że po zimie jest wiosna, później lato, jesień... jak dzień i noc... jak Yin i Yang, jak polak nienawidzący polaka.
Negując jebanie dzieci przez księży burzycie naturalny porządek świata.
Oczywiscie kto rozpoczął? Klasycznie w temacie o księżach pedofilach - 'janlew'. Standardowo też nie mogło się obejść bez pierdolenia o bolszewikach, lewakach, sodomitach, żydach i ich propagandzie. Naprawdę, z ciebie jest cholernie przewrażliwiony, ale pocieszny katoliczek
Btw, nikt tak nie działa na szkodę kościoła jak sam kościół, jego przedstawiciele i co poniektórzy popierdoleni wierni. Tacy norwescy black metalowcy mogli sobie tylko pomarzyć o tak skutecznych efektach ich działań. Mnie w to graj.
Jebać katoland.
Oczywiście nie każdy pedofil to ksiądz ale każdy ksiądz to pedofil.
Każdy pedofil to człowiek
Jak już czytasz Wikipedię i traktujesz te informacje jako wyrocznię to czytaj z trochę większym zrozumieniem. W Twoim poście prawdziwe są tylko liczby. Bo pominięcie faktu że liczby sprawców ( 1000, 800) i ofiar ( 35000) nie dotyczą wyłącznie przestępstw seksualnych a także "takich praktyk jak przemoc fizyczna, przemoc psychiczna i zmuszanie do niewolniczej pracy ponad siły" to spora manipulacja.
Nie mam zamiaru umniejszać znaczenia całego skurwysyństwa, ale trzymajmy się bardziej faktów.
Jesli takie coś nazywasz manipulacją to jak powinieneś nazwać stwierdzenie co poniektórych katotalibów z forum twierdzących że problem w kosciele praktycznie nie występuje ? Zupełnie też nie kumam czemu 'prostujesz' tę wypowiedz a wypowiedzi kilkusetkrotnie wiekszych manipulatorów (twierdzących ze ten ~1000 to własciwie prawie 0) pozostawiasz bez słowa...
Robi sobie beke, bo każdy kto ma mózg wie że ta niby pedofilia w kościele to zwykła ściema. Wymyślili to jeszcze ludzie Hitlera, w zemście za dodanie na indeks ksiąg zakazanych, „Mitu XX wieku” Rosenberga. Pedofilów jest dwukrotnie więcej wśród pastorów i rabinów, a kilkudziesięciokrotnie więcej w innych zawodach.
Wydrukowaliśmy te słowa i powiesiliśmy na ścianie w biurze. Kilkanaście osób komisyjnie stwierdziło czytając to pierdolenie, że twój wesoły przypadek to niezbity dowód potwierdzający, że organizm ludzki może funkcjonować bez mózgu. Brawo!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów