18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Na kolana
TT4 • 2018-01-05, 4:01
Bo co? Zastrzelicie mnie?

Asfaltello Hebans wcześniej obrabował bank.

Zgłoś
Dannybow 2018-01-05, 11:46 1
Każda śmierć dindunuffina to krok do lepszego świata:)
Zgłoś
URAGE 2018-01-05, 12:22 2
mygyry napisał/a:

Ten rozbryzg w 1:19

Ta, szkoda tylko, że to nie od czarnego zawadiaki. Widać wyraźnie, że kula trafiła w ścianę. :/ Marnowanie amunicji.
Zgłoś
Darkman-72 2018-01-05, 12:32 1
alojzy187
"Ciemnych kolegów" ? To fajnych masz kolegów, nie ma co
Zgłoś
abadon 2018-01-05, 13:10
Trochę za długo to trwało.
Zgłoś
jachybowy 2018-01-05, 13:32
Ciekawe ile kulek dostał
Zgłoś
dzah 2018-01-05, 13:43 10
jebany odklepał na koniec
Zgłoś
L................Z 2018-01-05, 14:35 2
Ja obstawiam, że to było tak. Bambo był pewny, że mu nic nie zrobią bo całe życie "jechał" na poprawności politycznej i mu to uchodziło na sucho. No i pewnego pięknego dnia jak obrabował bank okazało się, że policję w Ameryce pierdoli poprawność polityczna. Bardzo ładny film. Polecam do edukacji dla lewaków którzy mówią, że czarni i imigranci są niewinni i są ofiarami.
Zgłoś
timmy77 2018-01-05, 14:41 1
Nie rozumiem czego można nie rozumieć w kwestiach typu: stój bo strzelam albo na ziemię bo strzelam
Zgłoś
Hellsmess 2018-01-05, 17:10
Serce rośnie
Zgłoś
siwybis 2018-01-05, 17:45
Przy takiej ilości ołowiu i celności na poziomie nawet 30% to bambusa już nie ma - kwestia kilku minut i się wykrwawi do zera. Z punktu widzenia człowieka rozumnego to po prostu popełnił sobie samobójstwo
Zgłoś
PanAndrzej666 2018-01-05, 18:13
dobrze ,że te czarnuchy nie mają mózgu , kto inny by nam dostarczył takich widoków ?
Zgłoś
Superfunfel 2018-01-05, 18:29 1
I jeszcze w 1:23 odklepał ładnie
Zgłoś
bloodwar 2018-01-05, 19:33
Nie uklękne z bronią za paskiem bo policja mnie zastrzeli a potem powiedzą, że próbowałem sięgnąc po broń, lepiej wyciągne broń i wyceluje ją w policjantów, wtedy na pewno grzecznie mnie skują i wszystko dobrze się skończy - Didndu logic
Zgłoś
Tarab85 2018-01-05, 19:54 2
Wszystko dlatego, że psiarz go okłamał. 4 razy powtarzał, że nie będzie powtarzał.
Zgłoś
Fugens 2018-01-05, 22:35
Kolor skóry to przypadek?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem