📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
mygyry napisał/a:
Ten rozbryzg w 1:19
Ta, szkoda tylko, że to nie od czarnego zawadiaki. Widać wyraźnie, że kula trafiła w ścianę. :/ Marnowanie amunicji.
alojzy187
"Ciemnych kolegów" ? To fajnych masz kolegów, nie ma co
"Ciemnych kolegów" ? To fajnych masz kolegów, nie ma co
Ja obstawiam, że to było tak. Bambo był pewny, że mu nic nie zrobią bo całe życie "jechał" na poprawności politycznej i mu to uchodziło na sucho. No i pewnego pięknego dnia jak obrabował bank okazało się, że policję w Ameryce pierdoli poprawność polityczna. Bardzo ładny film. Polecam do edukacji dla lewaków którzy mówią, że czarni i imigranci są niewinni i są ofiarami.
Nie rozumiem czego można nie rozumieć w kwestiach typu: stój bo strzelam albo na ziemię bo strzelam
Przy takiej ilości ołowiu i celności na poziomie nawet 30% to bambusa już nie ma - kwestia kilku minut i się wykrwawi do zera. Z punktu widzenia człowieka rozumnego to po prostu popełnił sobie samobójstwo
dobrze ,że te czarnuchy nie mają mózgu , kto inny by nam dostarczył takich widoków ?
I jeszcze w 1:23 odklepał ładnie
Nie uklękne z bronią za paskiem bo policja mnie zastrzeli a potem powiedzą, że próbowałem sięgnąc po broń, lepiej wyciągne broń i wyceluje ją w policjantów, wtedy na pewno grzecznie mnie skują i wszystko dobrze się skończy - Didndu logic
Wszystko dlatego, że psiarz go okłamał. 4 razy powtarzał, że nie będzie powtarzał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów