📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Cytat:
obrabował bank.
Kochane dzieciaczki - nauczcie się, że czarni nie kradną tylko "idą do pracy" bo wychodzicie na jebanych rasistów
-Czego się pan policjant dzisiaj nauczył?
-Nie walić z paralizatora w typa z gnatem w łapie?
-Bardzo dobrze!
Biedny murzyn chciał oddać broń policji, a ci go porazili prądem, przez co zacisnął mimowolnie rękę i oddał przypadkowo strzały w kierunku policjantów.
Na pewno by przeżył, gdyby nie był czarny
Na pewno by przeżył, gdyby nie był czarny
ja się kurwa nie dziwię, że oni zaczęli z kamerami pracować. Tyle się pierdoliło o police brutality. No kurwa nie ma bata żeby ktoś uwierzył w taki debilizm murzyna, że stał 1,5 minuty i nie reagował na polecenie "nie dotykaj broni", "klęknij z rękami w górze". Policjanty bez kamer na bank miały by proces o brutalność, przekroczenie uprawnień i takie tam. A murzyny z osiedla w ramach protestu znowu rozjebały pół centrum miasta.
jak strzelają do czarnych vinyli to zawsze dam piwko
kurwa jeden to się pomylił z powołaniem. Zaczyna się strzelanina a gość się chowa za drzewa. Powinni go na zbity pysk wyjebać
i tak szacunek dla niego ze nie strzelal bo człekokształtny caly czas w łapie miał broń
no dobra moj blad nie mial w lapie ale reakcja na wyciagniecie jak dla mnie prawidlowa:)
no dobra moj blad nie mial w lapie ale reakcja na wyciagniecie jak dla mnie prawidlowa:)
Jak można być tak tępym. Ja wiem że myślenie to jest ta gorsza strona ciemnych kolegów, ale kurna jest 3 gliniarzy, dwóch celuje do niego z klamek, jeden z paralizatora. Oddałby się organom ścigania to by go zapakowali, dostał by kilka lat i zwolnienie warunkowe. A tak to dostał prądem, podziurawili mu dupe, może zdechnie, może nie. Jak nie zdechnie to dostanie jeszcze coś za atak na funkcjonariuszy. Mudżin logic.
Jak ja kocham te amerykańskie kino akcji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów