Zrobił se modyfikacje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Zrobił se modyfikacje
Szkoda że za tunele się nie powiesił
Co tu się odjebało.... o chuj tu chodzi co to za warsztaty...? To bym musiał tam przyjść srogo spizgany by pojąć ten performance
HahahahaHhahahaha hahahahahaha poplakałem się że śmiechu hahahaha taka nie niespodzianka uuuuuuuu ale jaja hahahahahahahahaha hehehehehehe
Za mało danonków hahahahahahahahahahaha
r061071 napisał/a:
za dużo atramentu za mało danonków pił
Muhannad napisał/a:
HahahahaHhahahaha hahahahahaha poplakałem się że śmiechu hahahaha taka nie niespodzianka uuuuuuuu ale jaja hahahahahahahahaha hehehehehehe
nie zesraj sie
Szkoda że się kurwa nie zabił. Wtedy coś by był wart.
A tak wezmą zjeba do szpitala i będą leczyć zamiast uśpić
A tak wezmą zjeba do szpitala i będą leczyć zamiast uśpić
Szalony szaleniec
To część programu To był pokaz małpy i nowego sposobu na szybki tatuaż 3D którego pozazdrościł by nawet Rick Genest
i to jest ten moment kiedy uświadamiasz sobie że nie jesteś już 18latkiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów