Mój szczypiorku, poleż tutaj tak do wtorku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Mój szczypiorku, poleż tutaj tak do wtorku
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Możemy się śmiać z mużynów ale jako cywilizacja ,, biała '' przegrywamy z nimi na wiekszości frontów.
Duczki1234 napisał/a:
Możemy się śmiać z mużynów ale jako cywilizacja ,, biała '' przegrywamy z nimi na wiekszości frontów.
W pingponga są słabi.
Ale żeby Lewego tak napierdalać...
sprytne to było, że z partyzanta nie jebnął umięśnionemu murzynowi tylko jego koledze leszczowi
Duczki1234 napisał/a:
Czarnuchy nigdy nie osiągnęły poziomu cywilizacji, ale racja biali przegrywają populacyjnie z resztą podrzędnych ras. Spowodowane jest to rakiem lewactwa toczacym obecnie świat zachodu. W sytuacji gdy czarni, brunatni i żółci mnożą się na potęgę, postępowe kobiety zachodu dochodza do wniosku że nie mają zamiaru być inkubatorami i wolą ruchać się z psem. Niestety matematyki się nie oszuka.
Od razu widać, że zachodni świat - nie kopią/leją deskami leżącego na ziemi.. Chociaż tyle.
Leatherface napisał/a:
że nie mają zamiaru być inkubatorami i wolą ruchać się z psem. Niestety matematyki się nie oszuka.
Zrobiło mi to dzień
Piwko!
Czas wyprowadzić się z Nowego Jorku i wrócić do Polski. Mam nadzieję, że powstrzymasz Maurów na granicy
Liton napisał/a:
Od razu widać, że zachodni świat - nie kopią/leją deskami leżącego na ziemi.. Chociaż tyle.
Pragnę tutaj zauważyć że ani portfel ani telefon nie znikną delikwentowi .....
Duczki1234 napisał/a:
W czym są lepsi? W skakaniu po łbie i waleniu z partyzanta? Czy lataniem sobie w chuja w robocie? Gdyby nie ich eksport przez usa nadal mieszkaliby w lepiankach z gówna, ot taka rozwinięta rasa
trzeba przyznać że manhatańskie małpy całkiem wychowane, spodziewałem się większwgo wpierdolu, a na pewno buta na nieprzytomny ryj. piwko
Leatherface napisał/a:
postępowe kobiety zachodu dochodza do wniosku że nie mają zamiaru być inkubatorami
Patologia ma inne zdanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów