(nie wrzuciłem do zbiorczego z wojny, bo chyba nie pasuje do działań wojennych)
(nie wrzuciłem do zbiorczego z wojny, bo chyba nie pasuje do działań wojennych)
Bravo jazda z tymi ruskimi kurwami popierającymi napaść na Ukrainę, Na terenie unii powinniśmy jako cywilizowane społeczeństwo wysiedlać te zwierzęta które popierające atak na ukrainę. Tutaj szmaty pyskują i popierają inwazję, a w rosji są uznawani za zdrajców taka to jest logika tych spierdolin umysłowych. Ciekawe co by z nimi robili po powrocie do kacaplandu 15 lat więzienia czy od razu kula w pusty zdradziecki łeb i do dziury
Uuu, kozaczek z nad klawiatury się odezwał. Idź spać bo jutro do szkoły nie wstaniesz
wystarczy ze sie porobily bandy na wiejskiej zwlaszcza ten motloch u wladzy ktory zapierdala 3/4 wyplaty na dzien dobry.
niech sie zbieraja czeczeni, banderowcy i plaskoziemcy, na szczescie wiem ze to beda jednorazowe wybryki a reszcie sie juz nie zachce po tym co ich spotka.
smierdzisz brudnymi onucami na kilometr. IP masz z petersburga czy z dupy?
z dupy twojej starej mam IP - darmowe, kazdy moze miec za free, minusem jest, ze wirusow od skurwysyna, smierdzi grzybem i zero zabezpieczenia...
Nie ma czegoś takiego jak Polkraina, ale fajnie że cię onuco boli
w parlamencie flagi ukrainskie, w szkolach i przedszkolach musza sie uczyc ukrainskiego... POLKRAINA to takie polaczenie Polski i ukrainy - tzn polacy zapierdalaja za miske ryzu a ukry przyjezdzaja na gotowe i czerpia profity bo oni przeciez "nie przyjechali robotać"
podziwiam zjebanie intelektualne - kazdy kto chce silnej polski, nie chce wjebania polski w zadna wojne, nie chce hiper inflacji itd - jest ruską onucą. TZN ruscy tak naprawde chca silnej i niezaleznej Polski? :home: zjebanie umyslowe lvl max serio...
Mam nadzieję, że zrobią porządek z banda kretynów.
czyli Ci Polska, Polskie flagi i patrioci smierdza? aktywuje protokol z DZIDY :
WY...
reszte dospiewaj sobie sam i sie zastosuj do niego
Uuu, kozaczek z nad klawiatury się odezwał. Idź spać bo jutro do szkoły nie wstaniesz
Ty się pizdo o moje wstawanie nie martw, w przeciwieństwie do ciebie sypiam do której chce a nie do której mi każą. Boli dupsko jak się jest z kacaplandu, no ale chuj twoi rodacy kradną kible w Ukrainie, pewnie jak sprzeda taki kibel w kacapowie to ustawiony do końca życia hahahh jebać was w chuj świat się was wstydzi pierdolone dzbany.
Ty się pizdo o moje wstawanie nie martw, w przeciwieństwie do ciebie sypiam do której chce a nie do której mi każą. Boli dupsko jak się jest z kacaplandu, no ale chuj twoi rodacy kradną kible w Ukrainie, pewnie jak sprzeda taki kibel w kacapowie to ustawiony do końca życia hahahh jebać was w chuj świat się was wstydzi pierdolone dzbany.
Idz ty juz spac jelopie bezrobotny opierdalaczu i nie pisz po pijaku.
Nie zesraj się
Idz ty juz spac jelopie bezrobotny opierdalaczu i nie pisz po pijaku.
Za kapitał który posiadam mógłbym kupić kilka wsi w kacapowie tylko po to by je zaorać Nie każdy jest biedny jak ty żyjesz z chujowego komentowania. W Europie mamy trochę większe ambicje. Co cie zabolało to że wujek zajebał kibel na Ukrainie a teraz go psy wpierdalają
Nie zesraj się
Gdzież bym się odważył nie chciał bym Ci zostawiać prowiantu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów