(nie wrzuciłem do zbiorczego z wojny, bo chyba nie pasuje do działań wojennych)
(nie wrzuciłem do zbiorczego z wojny, bo chyba nie pasuje do działań wojennych)
Ktoś musiał przepłoszyć dobrych ludzi, którzy puścili z dymem samochody tych Mongołów od Putina. W ostatnim zdążyli jedynie wybić szybkę, ale płynu łatwopalnego już nie wlali. Pamiętajcie drogie dzieci, że jeśli chcecie skutecznie zjarać pojazd, musicie wlać ciecz do środka i dopiero wówczas podpalić. Wylanie np. benzyny na dach, albo maskę spowoduje jedynie zniszczenie powłoki lakierniczej. Z działań zewnętrznych pozostaje jeszcze podpalenie opony, najlepiej tej znajdującej się najbliżej wlewu paliwa. A poza tym to Wesołych Świąt!
A najważniejsze po zjaraniu pojazdu jest oskarżenie właściciela o popieranie ataku ruskich na Ukrainę. Bez tego możecie być oskarżeni o wandalizm tak będziecie wojownikami o pokój na świecie co prawda na sposób putinowski ale kto by się przejmował.
A najważniejsze po zjaraniu pojazdu jest oskarżenie właściciela o popieranie ataku ruskich na Ukrainę. Bez tego możecie być oskarżeni o wandalizm tak będziecie wojownikami o pokój na świecie co prawda na sposób putinowski ale kto by się przejmował.
Oczywiście, gnębienie ruskich i ich popleczników jest dobrem z definicji
niebawem w Polkrainie komus moze sie niepodobac Polska flaga albo, ze ktos za glosno mowi po Polsku... doczekacie sie pojeby. Jak u kacapow porobily sie bandy czeczenskie to w Polkrainie poroba sie bandy banderowcow i bedzie wesolo w chuj.
wystarczy ze sie porobily bandy na wiejskiej zwlaszcza ten motloch u wladzy ktory zapierdala 3/4 wyplaty na dzien dobry.
niech sie zbieraja czeczeni, banderowcy i plaskoziemcy, na szczescie wiem ze to beda jednorazowe wybryki a reszcie sie juz nie zachce po tym co ich spotka.
smierdzisz brudnymi onucami na kilometr. IP masz z petersburga czy z dupy?
niebawem w Polkrainie komus moze sie niepodobac Polska flaga albo, ze ktos za glosno mowi po Polsku... doczekacie sie pojeby. Jak u kacapow porobily sie bandy czeczenskie to w Polkrainie poroba sie bandy banderowcow i bedzie wesolo w chuj.
Nie ma czegoś takiego jak Polkraina, ale fajnie że cię onuco boli
Mam nadzieję, że zrobią porządek z banda kretynów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów