📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Oni się śmieją a on umarł .
To Steve-O czy mi się wydaje? Wszystkie zęby ma, to mogę się mylić.
Tak, to on.
taa to ten zjeb..
mrokussw napisał/a:
^up sam jestes zjeb , steve to bardzo pozytywny czlowiek
No i przede wszystkim sadysta. Takich to powinno się tutaj szanować.
To serio tak szybko działa? i czemu nie zamknął oczu?
@up tak jak na filmie. Jeżeli ktoś do Ciebie gada słyszysz zniekształcony głos jak na komediach.
Działa nawet szybciej. Ja nie doliczyłem do zera i już mnie nie było. Później było lepiej - po wszystkim chciało mi się kurewsko pić. Problem w tym, że nie wolno, czy tam bardzo mało tylko... matka dała mi butelkę wody i lekarz mówi, że łyczka i nie więcej. Dorwałem się jak Wszywka do dykty to zaraz ai wai i wzięli. Jak zacząłem się szarpać... to nic się nie stało, bo dalej pół przytomny byłem to i przytrzymali łatwo, ale do każdego z japą "Co kurwa?! Daj to! Nie? To wypierdalaj! KURWAAAAAAAAA!" itp. W ogóle to trochę jak przez sen to pamiętam.
Jak się już na serio obudziłem, to nagle dzieciak z sali z rodzicami już nie tacy mili, patrzą jak na zwierze, nie wiem o chuj chodzi. Następnego dnia dopiero powiedzieli mi jak się zachowywałem, ale doktory spoko, jeszcze się z tego śmiali - pewnie przywykli
Jak się już na serio obudziłem, to nagle dzieciak z sali z rodzicami już nie tacy mili, patrzą jak na zwierze, nie wiem o chuj chodzi. Następnego dnia dopiero powiedzieli mi jak się zachowywałem, ale doktory spoko, jeszcze się z tego śmiali - pewnie przywykli
Umarli go
ja tak miałem kiedyś. Obudziłem się po zabiegu i tak oo fajnie nikogo nie ma zwale sobie konia, było fajnie ale jednak inne osoby tam były. W tym matka ojciec ordynator i moja 12 letnia siostra.
You cant knockout the Kingpin!! Dobre
GoldRoger777 napisał/a:
To Steve-O czy mi się wydaje? Wszystkie zęby ma, to mogę się mylić.
Tak to on ostatnio połamał wszystkie obie nogi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów