Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Policjant wybór prosty ma, albo rachunek sumienia, albo powrót do domu, do rodziny zamiast mogiły lub miesiąca w szpitalu. Nie wiem jak ty, ale ja na jego miejscu zrobił bym to samo, zwłaszcza, że sądząc po proporcjach wysokości nożownika do barierek i ich szerokości to dzieliło ich co najwyżej pięć metrów w momencie oddania pierwszego strzału. Z tej odległości nawet rzut nożem to nie problem.
ps Ogolnie nie rozumiem czemu osobe z nozem traktuje sie jako male ryzyko w Polsce. Prawda jest taka ze nozownik predzej cie zabije jak ty zdarzysz chociaz wyciagnac bron i w niego wycelowac.
Proszę podaj jakis przykład takiego karabinu... Proszę....
@jackalski Co innego byś powiedział, jakby ktoś tak Tobie nożem pogroził.
Policjant wybór prosty ma, albo rachunek sumienia, albo powrót do domu, do rodziny zamiast mogiły lub miesiąca w szpitalu. Nie wiem jak ty, ale ja na jego miejscu zrobił bym to samo, zwłaszcza, że sądząc po proporcjach wysokości nożownika do barierek i ich szerokości to dzieliło ich co najwyżej pięć metrów w momencie oddania pierwszego strzału. Z tej odległości nawet rzut nożem to nie problem.
Zacny, odpowiednio spieniony browar dla Waćpana, za iście miodne podejście do analizy filmu. Szerokokątny obiektyw może sprawiać wrażenie głębi, ale faktycznie, odległość strzelca od napastnika nie wydaje się być bezpieczna.
Wracając do tematu, coby warna nie dostać...
"martwy świadek nie złoży zeznań", a nikt mi nie udowodni, że specjalnie dostał kulkę w korpus lub między oczy, miast w kolano.
Do walk w mieście karabinów 9mm para?
Ale pytasz o policję w USA czy ogólnie o karabiny na 9mm Para?
Jeśli policja w USA to chociażby kurwa karabinek który zakupiłem z klubu bo nikt go nie używał ze względu na brak lunety MP5 na 9x19mm Pareabellum wykorzystywany przez SWAT.
Jak byś widział o czym piszesz to znałbyś również: Walther MPL albo Tavor x95.
Jak chcesz zabłysnąć to wsadź sobie w dupę taką rurkę wypełnianą piaskiem okrzemkowym i zalaną nitrogryceliną (potocznie zwane DYNAMIT).
Jebie ja taką Us-rej demokrację.
Jeśli policja w USA to chociażby kurwa karabinek który zakupiłem z klubu bo nikt go nie używał ze względu na brak lunety MP5 na 9x19mm Pareabellum wykorzystywany przez SWAT.
a przypadkiem MP-5 nie jest pistoletem maszynowym? Różnica pomiędzy karabinem (i karabinkiem) polega na mechanizmie pracy zamka - w skrócie: w przypadku pistoletu zamek nie jest ryglowany w momencie wystrzału i porusza się w tył w tym samym momencie, w którym pocisk leci do przodu. Inna różnica to rodzaj stosowanej amunicji - 9mm to amunicja pistoletowa, są jeszcze naboje karabinowe i pośrednie (jak w karabinkach szturmowych).
Do walk w mieście karabinów 9mm para?
Proszę:
besthunters.pl/kriss-vector-gen-ii-crb.html
Taki mamy na strzelnicy i nazywa się "karabinek" (jak ARy, AK, itp.)
Zadowolony...?