Szybkie powalenie pana z nożem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
powinni go odstrzelić na amen, wjebać do tego jeziorka i pojechać na pączki.
Jezu co za cykor z tego gliniarza.
Mógł użyć tasera.
Mógł strzelać w nogi.
To nie.
Drze się w panice i strzela by zabić…
To co, czekacie aż tacy panikarze uzbrojeni w karabiny zaczną u nas po osiedlach biegać?
Mógł użyć tasera.
Mógł strzelać w nogi.
To nie.
To co, czekacie aż tacy panikarze uzbrojeni w karabiny zaczną u nas po osiedlach biegać?
jackalski napisał/a:
Jezu co za cykor z tego gliniarza.
Mógł użyć tasera.
Mógł strzelać w nogi.
To nie.
To co, czekacie aż takie panikarze uzbrojeni w karabiny zaczną u nas po osiedlach biegać?
No ja z nożem nie lecę do ludzi i ich nie straszę a potem jak leci do mnie policjant z bronią długą to nie rzucam się w jego stronę.
Ostatnio mieliśmy tutaj filmik jak w usa policja się pierdoliła z nożownikiem i (ponoć on a nie policja) zabił zakładniczkę albo jak też innym razem się pierdolili i gość połamał dwóch policjantów.
Moim zdaniem zajebista sprawa aby policja strzelała do kogoś kto leci na nich z bronią albo stwarza zagrożenie dla życia i zdrowia innych.
A paralizatory na sebusiów wyklętych przez ulicę przeklętych niech zatrzymują gdzie mój pies zrozumie komendę połóż się a taki Sebastian w dresie abibosa przy swojej karynce i brajanku oraz kumplach rżnie kurwa kozaka na dzielni.
woytasw typowy Polski strzelec tylko najańsze Ar kojarzy
shokobons napisał/a:
woytasw typowy Polski strzelec tylko najańsze Ar kojarzy
No nie no - ty to pewnie masz 12 lat w GROM odsłużone...
Wczoraj na Yt oglądałem ogólnie spoko kanał dużo akcji fajnych mają 6:00 "Are you hit or are you ok"
Jak na amerykańską policję to potraktowali go łagodnie.
Cytat:
Wczoraj na Yt oglądałem ogólnie spoko kanał dużo akcji fajnych mają 6:00 "Are you hit or are you ok"
To było raczej do ludzi, którzy byli obok gdzieś tam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów