W wyniku pobicia poborowy zszedł.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i tak zginał by na froncie pies go jebał
Przecież widać że zszedł, pod przymusem ale zszedł. Ze schodów!
[ Dodano: 2024-09-12, 13:38 ]
i tak zginał by na froncie pies go jebał
Co konkretnie zginał?
Rekrutacja żołnierzy na Ukrainie ,chłop jak gwizdek malutki szczupły i jak taki morze maszerować przez 20 km. Z pełnym wyposażeniem które warzy 36 kg tera powiedzcie mi że nie umiem pisać sory uczę się polskiego języka od ośmiu miesięcy .wielkie pozdrowienia dla was wszystkich co mają profil na sadystycznie
obraz jest zwężony, więc koleś wygląda na bociana. Ale nawet, gdyby był bocianem, to go w czasie szkolenia trochę podpasą, codziennie będzie robił zaprawę do 5-10km i po kilku miesiącach będzie przedstawiał sobą jakąś wartość (niewielką, ale do okopu wystarczającą).
Kacapski dział HR działa naprawdę prężnie
Bodnarowcy czy banderowcy - jeden chuj - jak widzę działają co najmniej równie prężnie.
Bodnarowcy czy banderowcy - jeden chuj - jak widzę działają co najmniej równie prężnie.
Żełeński dzwonił do Dudu i proponował nam udział w operacji "Ludzka tarcza"
Andrzej rozważa
Żełeński dzwonił do Dudu i proponował nam udział w operacji "Ludzka tarcza"
Andrzej rozważa
Ąnżej niech się zbranzluje lepiej. Tyle sam może.
co najmniej?
Kacapski dział HR działa naprawdę prężnie
Ruski czy banderowski- jeden chuj.
To taka sama dzicz jebana.
każdy kto nie chce bronić swojej ojczyzny powinien zdechnąć.
jeszcze oddychasz?
Rekrutacja żołnierzy na Ukrainie ,chłop jak gwizdek malutki szczupły i jak taki morze maszerować przez 20 km. Z pełnym wyposażeniem które warzy 36 kg tera powiedzcie mi że nie umiem pisać sory uczę się polskiego języka od ośmiu miesięcy .wielkie pozdrowienia dla was wszystkich co mają profil na sadystycznie
W Afryce wiedzą, że kula od dziecka czy dorosłego zabija tak samo dobrze. Bociek czy nie karabin w okopię utrzyma. Zresztą teraz wojna polega na tym, że około 5 bocianów (o wartości bojowej 1 i niskim budżecie wyposazenia) ma podać namiary na istotny cel militarny. Straty 5 ludzi przy zbombardowaniu np składu amunicji to czysty zysk. Tak przynajmniej opisują to "tęgie" głowy z zakresu militarnego USA.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów