18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
WujekMajkel 2022-06-06, 21:29 1
Aż miło na duszy się robi jak widać tych wszystkich dobrych ludzi którzy spieszą jej z pomocą...
Zgłoś
lesku73 2022-06-06, 21:43 1
Jakby chociaż raz spojrzała w prawo to by żyła a tak... U nas większość dziewczyn gdy zobaczy że auto na prawym pasie się zatrzymuje to wtedy wyłączają mózgi i pewnie ruszają nie zerkając czy z lewego pasa jest bezpiecznie, patrzą prosto albo w telefony, widziałem takie akcje kilkadziesiąt razy. Dziewczyny ogarnijcie się na pasach bo będziecie fruwać!
Zgłoś
KoBi44 2022-06-06, 22:03 2
Jebany slepy skurwysyn ograniczenie do 30 z naprzeciwka stoi sznur samochód a ten zapierdala... a później jeszcze banda spiedolonych ludzi komentarzach obwiniać pieszego....Wszyscy którzy uważają że wina leży po stronie pieszego proszę oddać prawojazdy bo zagrazacie społeczeństwu.
Zgłoś
DEADmanPL 2022-06-06, 22:04 4
Kierowca tępy chuj - wiadomo, jednak dla mnie to jest niezrozumiałe jak można przechodzić przez tak szeroką ulice i ani kurwa razu się nie rozejrzeć, zasada ograniczonego zaufania nie dotyczy tylko, kurwa, kierwców. Ostatecznie kierowca tępy chuj i piesza tępa cipa.

Nieraz jak puszczam pieszych to kurwicy dostaję jak patrzę gdy wchodzą i okej, rozejrzeli się i zauważyli, że jadę - 5 sekund temu, kiedy byłem 40 metrów od pasów i jechałem 50km/h, potem to już chuj, tak mi kurwy ufacie, że się zatrzymam?
Zgłoś
rybsony 2022-06-06, 22:31 1
Kierowca do utylizacji. Poszkodowana samą to juz zrobiła
Zgłoś
HermanVonSztolc 2022-06-06, 22:36 5
Manolito666 napisał/a:

Jak to dobrze, że nie urodziłem się kacapem. Gorzej to już tylko mają wiecie kto.

W państwie gówna i samby? Zgadłem?

Trzeba przyznać że niezła z niej zawodniczka... jeszcze sprawdziła godzinę zgonu na zegarku zanim odeszła

No i musiała mieć coś wartościowego w tej torbie... trzyma jądo ostaniej sekundy... a mówią że materialnych dóbr nie zabierzesz na tamten świat .XD

Zgłoś
august82 2022-06-06, 23:12 1
Kurwa. Jak się wszyscy rzucili z pomocą...
Zgłoś
gabriel0 2022-06-07, 1:21 4
Hetman_Wielki napisał/a:

Btw co robił driver? trzepał gruchę czy obiekt na pasach może nie biał odblasków czy co ???

Ja wiem! Ja wiem!
Nawet dźwięki słychać.

Zgłoś
Teddyboys91 2022-06-07, 8:21
Hetman_Wielki napisał/a:

nie było do czego, amby grzebały w telefonie, pani starsza dzwoniła po pomoc jakby pomoc miałą coś teraz pomóc
po takim pie**olnięciu kobiecy to pozostaje tylko kościotrup...
miednica organy wszystko w p*zdu,
fakt mózg jeszcze przelicza bół ale wybrał drogę fuck-off shut down

Urolog chirurg stomatolog się odezwał
Zgłoś
Karboksylator 2022-06-07, 10:51
pixastudio napisał/a:

Pika mu czujnik zbliżeniowy od kilometra, a ten wali w babę na przejściu. To tylko rusek tak potrafi

czujnik mu pikał odkąd spod domu wyjechał
Zgłoś
gall-kg 2022-06-07, 12:14
Hetman_Wielki napisał/a:

Grubo
Uwielbiam to pokolenie gimbusów, mam pierwszeństwo, jestem na pasach słucham muzę, gapię się w telefon
co mi się kurwa do huja może stać ????
No nic kochanie, jesteś na pasach, pamiętaj tylko by wieczorem nie wracać sama ... bo ktoś cię wyrucha hahahaa
Btw co robił driver? trzepał gruchę czy obiekt na pasach może nie biał odblasków czy co ???[

podejrzewam ze i gimbus prowadził

Zgłoś
Bul_od_bytu 2022-06-08, 0:02
Najważniejsze, że przestało pikać. Teraz może skupić się na jeździe.
Zgłoś
SpookyYuuki 2022-06-09, 6:52
I znów to samo. Pieszy nie rozglądał się a kierowca się gapił gdzie nie trzeba.
Zgłoś
Haamre 2022-06-11, 7:18
Kopernik2080 napisał/a:

Najbardziej sadystyczne jest to, że nikt nie podbiegł do tej dziewczyny...

Wiesz, nie każdy jest nekrofilem...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem