Porządne uderzenie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Porządne uderzenie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Grubo
Uwielbiam to pokolenie gimbusów, mam pierwszeństwo, jestem na pasach słucham muzę, gapię się w telefon
co mi się kurwa do huja może stać ????
No nic kochanie, jesteś na pasach, pamiętaj tylko by wieczorem nie wracać sama ... bo ktoś cię wyrucha hahahaa
Btw co robił driver? trzepał gruchę czy obiekt na pasach może nie biał odblasków czy co ???
Uwielbiam to pokolenie gimbusów, mam pierwszeństwo, jestem na pasach słucham muzę, gapię się w telefon
co mi się kurwa do huja może stać ????
No nic kochanie, jesteś na pasach, pamiętaj tylko by wieczorem nie wracać sama ... bo ktoś cię wyrucha hahahaa
Btw co robił driver? trzepał gruchę czy obiekt na pasach może nie biał odblasków czy co ???
Najbardziej sadystyczne jest to, że nikt nie podbiegł do tej dziewczyny...
i po chłopce
Kopernik2080 napisał/a:
Przy takim pierdolnięciu czachą, mało prawdopodobne, żeby przeżyła.
Kopernik2080 napisał/a:
nie było do czego, amby grzebały w telefonie, pani starsza dzwoniła po pomoc jakby pomoc miałą coś teraz pomóc
po takim pierdolnięciu kobiecy to pozostaje tylko kościotrup...
miednica organy wszystko w pizdu,
fakt mózg jeszcze przelicza bół ale wybrał drogę fuck-off shut down
Najciekawsze to gównojady z prawej strony, które bez rozkazu putlera niczego nie dadzą rady wymyślić
Jak to dobrze, że nie urodziłem się kacapem. Gorzej to już tylko mają wiecie kto.
To jest to co mnie wkurwia na tych drogach w takim Poznaniu np., ci ludzie mają zatracone jakiekolwiek odruchy bezwarunkowe, tylko kurwa telefon w łapie, słuchawki na uszach, i patrzeć głęboko chuj wie gdzie żeby fajnie wyglądać, jak taki myśliciel Kto nauczył się kultury jazdy i w ogóle zachowania na drodze (też jako pieszy), w mniejszych miejscowościach, ten wie o czym piszę. Niech jej na nagrobku wykują napis że miała pierwszeństwo Bądźcie odpowiedzialni sadole!
Ale o ciotach na 4 kółkach to nie napiszecie;)
BonsaiFikus napisał/a:
Ale o ciotach na 4 kółkach to nie napiszecie;)
Ale o co kaman? Ten kierownik to idiota bez dwóch zdań, ale pieszy zawsze ponosi gorsze konsekwencje, więc powinien uważać. Co jej z tego, że miała rację / pierwszeństwo jeśli nie żyje, albo została kaleką?
Chuj ludzi u nich mnogo ..... Ale kurwa nawet typ nie próbował odbić ani nic zero ale chuj mógł nie zauważyć jej
Szczeże to sam jei nie widzialem, głupia sytułacja tak naprawdę to i ten iten cierpi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów