Siatkarzom nie wyszło. Na pokrzepienie fail pewnego Stephana (:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up a co przegrali?
wyszło jak zawsze? Mam nadzieję że szybko polaczki o nich zapomną, bo wtedy będę mógł się delektować świetnymi meczami, które jak zawsze - będą wygrywać. Obrzydza mnie polaczkowaty pseudo patriotyzm. Dopóki wygrywali byli wspaniali - przyszła olimpiada i wielki stres spowodowany pompowaniem balonika - nie wyszło - i masz rację - "wyszło jak zawsze" - polaczki, co to wykrzykują jacy to nie patrioci, nie potrafią docenić tego co mają.
Dobrze tak szwabowi! Szkoda, że przypadkiem woda się nie rozstąpiła i nie zajebał o dno.
Co do Polskich siatkarzy - bo to do nich bijecie - wszystko ładnie pięknie idzie póki się o nich nie mówi głośno... Jak się zacznie ich chwalić to obrastają w piórka i dają dupy - przykre, ale prawdziwe. Akurat za siatkarzami to stoję murem, lecz potrafię spojrzeć chłodnym okiem na ich wyczyny.
Co do szwaba - chujowy jak każdy inny
Co do szwaba - chujowy jak każdy inny
Deska to jego drugie imię
Szwaby coś mają pecha Najpierw ten ze sztangą, teraz na dechę... szkoda, że nie umierają ... ;D
dobrze że mu plecy nie pękły bo by basen zabrudził.
BongMan napisał/a:
Woda może wyparować,a nie się roztopić.Dobrze tak szwabowi! Szkoda, że przypadkiem woda się nie rozstąpiła i nie zajebał o dno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów