Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kuuurwa ja na takiego dzika w klapkach najebany z ASG napierdałałem, goniąc za całym stadem - a wy się spuszczacie nad jednym przyczajonym strzałem z kilku metrów? Co wy w ogóle o życiu wiecie Byle gównem można wam zaimponować
Japa tam koniu
Miał dużo szczęścia. Do dzika nie strzela się frontem w łeb, bo krzywizna łba, mocne kości i gęsta gruba szczecina sprawią że pocisk tylko go draśnie i rozsierdzi. Do dzika strzela się jak stoi bokiem.
Pierdolisz Waćpan.
Kuuurwa ja na takiego dzika w klapkach najebany z ASG napierdałałem, goniąc za całym stadem - a wy się spuszczacie nad jednym przyczajonym strzałem z kilku metrów? Co wy w ogóle o życiu wiecie Byle gównem można wam zaimponować
Kupuj GoPro i wrzuć filmik jak następnym razem najebany będziesz z pistoletem na plastikowe kulki biegał za stadem dzików.
Jebaniec, że mu ręką nie drygnęła jak sie dzik na niego przymierzył...
Dziki nie są takie duże. No chyba ze sam jesteś kurdupel.
Najlepszy był moment na końcu w którym Dzik i Myśliwy patrzą na siebie nawzajem i prawie słyszałem myśli obu które brzmiały "O kurwa..."
tak te "o curva..." to myśliwy który właśnie się zorientował o zawartości własnych portek z tyłu...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów