📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Dajcie mi kurwa 4 specjale i teleportujcie mnie tam!!!!
...And when you gaze long into an abyss the abyss also gazes into you.
Niech mi ktoś jeszcze powie że to są tacy sami ludzie jak wszyscy biali. Oczywiście. Zdarzają się i biali popaprańcy o podobnych zapędach. Ale niech mi ktoś na dowód przytoczy materiał wideo.
Nie można tak do końca tego czarnego ścierwa winić...oni się jeszcze kierują prymitywnymi instynktami. Jak zwierzęta. Najlepiej trzymać w klatce lub wywieźć do ich naturalnego, afrykańskiego środowiska.
towelie napisał/a:
I ładnie dostała. Trzeba się było nie wpierdalać. W Biblii napisane wyraźnie że jak mężczyźni się sprzeczają to baba się nie wpierdala i to prawda.
Biblia też twierdzi że można mieć niewolników, a wszyscy w brew woli pana oddali im wolność.
Ale czapkę musiał zajumać
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów