📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Widać po znaczku, że fanka mercedesa.
Jak się bawisz ogniem to się oparzysz. Jak się bawisz z czarnuchem to cię skopią.
Smoluchów to się zdecydowanie powinno wyizolować w gettach. Niech tam się kopią po głowach.
na szczescie w usa za taki dowod jak ten filmik ktokowiek kopnie uderzy albo cokolwiek idzie dłuugo pierdzieć w pasiaki
Cóż zwierzęta zawsze w stadzie.
Czarny nie przypierdoli równemu sobie tylko wyżyje się na kobiecie
czarne kurwy
jaras0303 napisał/a:
na szczescie w usa za taki dowod jak ten filmik ktokowiek kopnie uderzy albo cokolwiek idzie dłuugo pierdzieć w pasiaki
przecież to berlin
Kwintesencja murzyńskości. A potem z pianą na ustach nazwą mnie rasistą...
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
seeed71 napisał/a:
Skąd są te filmiki? Chciałbym obejrzeć ich "źródło"
www.tymczasemwbuszu.com
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów