zakłócanie "przestrzeni powietrznej" na przystanku ;d 1:25
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zero pomysłu, talentu, dno po prostu. Telewizorni nie oglądam od roku a jeszcze kilka takich produkcji i przestane oglądać jutuba.
Facet drze ryja na ulicy. haha.
Facet drze ryja na ulicy. haha.
Fajny zart. Jebne ci z byka jak cie spotkam na stacji Oliwa nastepnym razem
Mnie bardzo rozśmieszyło. A hejterzy zawsze się znajdą ..
Pojeby, wszędzie pojeby...
Jacy kurwa hejterzy? to jest po prostu idiotyczne i nic tego nie zmieni, nie wiem jakim trzeba być debilem by to śmieszyło, bardziej mnie rozjebało jak się zestresował w rozmowie z babcią.
a jeśli bawi was idiota wydająca dźwięki jak ruchany w dupsko kurczak przez araba to bardzo wam współczuje niskiego poczucia humoru :/
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
a jeśli bawi was idiota wydająca dźwięki jak ruchany w dupsko kurczak przez araba to bardzo wam współczuje niskiego poczucia humoru :/
Jacy kurwa hejterzy? to jest po prostu idiotyczne i nic tego nie zmieni, nie wiem jakim trzeba być debilem by to śmieszyło, bardziej mnie rozjebało jak się zestresował w rozmowie z babcią.
idiotycznie to tylko ty sie tutaj zachowujesz, masz 4000 postow na tym forum a zachowujesz sie jak jakis nawiedzony katolik, ogarnij sie
Ludzie, to tylko kryptoreklama firmy zajmującej się naprawą obuwia.
Stare babcie dręczyć to pierwszy, szkoda, że nie pozakłócał przestrzeni powietrznej jakiejś grupce dresów, ale by był kabaret Swoją drogą jedna z kobiet dobrze powiedziała, to jest sposób tej kurwy na życie, marne ciaki z jutuba... co za cebulak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów