Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Sraj1 2024-10-31, 19:36 1
majeńka napisał/a:

I tu widać kto inteligentniejszy: po co mam wypruwać sobie flaki kiedy mam łosia który za mnie to zrobi? A poza tym nie włażę na jezdnię gdzie samochody szybko jadą i przed siebie nie patrzą.

Ty to jesteś typem, a więc i pedałem. U was jest po równo, bo u pedałów raz pcha jeden, raz drugi.
Zgłoś
NarodowySkinhead Wczoraj 7:45
Przypomniałem sobie pewną historię.

Otóż w mojej wiosce od zawsze mieliśmy udaną rodzinkę- matka opóźniona, ojciec taki niezbyt wygadany i synuś- upośledzony jełop, który wszystkich zaczepia i wzywa policję. No problem w tym, że chloptaś ma żółte papiery i przez nawet dotknięcie typa są z tego jaja, więc jak się można dowiedzieć- wszystkich wkurwiał, ale za dużo z tym zrobić się nie da.

No ale do rzeczy.
Gdy otwarta została drogą S5 łącząca Leszno z Wrocławiem to problemem był fakt, że tak jakoś zapomnienia zrobić tam stacji benzynowych. Nasz kolega wraz z matką wracali wówczas z zakupów (chyba) i pech chciał, że zabrakło im benzyny. Jak można było się domyśleć, nasi bohaterowie nie wpadli na jakikolwiek logiczny pomysł- po prostu zaczęli pchać auto na drodze ekspresowej. Reszty możecie się tylko domyślać.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów