Znalazł się drugi pomocny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Znalazł się drugi pomocny.
Dobrze ze gościu tam był , przynajmniej miejsce szkody po uderzeniu
PeterNORTH napisał/a:
fejk gościu znika po uderzeniu samochodu.
W sensie metaforycznym, że ginie?
Tępa rura mogła się chociaż patrzeć do tyłu i ostrzec męża. Wstyd mi, że mam z takimi ludźmi wspólne DNA.
MarekJarek1 napisał/a:
Tępa rura mogła się chociaż patrzeć do tyłu i ostrzec męża. Wstyd mi, że mam z takimi ludźmi wspólne DNA.
Mi też , współczuję ...
Znam osobiście 2 przypadki gdy ludzie zginęli dokładnie w ten sam sposób. Jak widać to popularna metoda również na świecie
Sraj1 napisał/a:
I tu widać kto inteligentniejszy: po co mam wypruwać sobie flaki kiedy mam łosia który za mnie to zrobi? A poza tym nie włażę na jezdnię gdzie samochody szybko jadą i przed siebie nie patrzą.Obraz typowej dzisiejszej relacji damsko-męskiej. Typ zapierdala pchając samochód żeby rodzina mogła pojechać dalej i wypruwa sobie flaki (dosłownie). A zmywara stoi z boku, patrzy i coś pierdoli.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów