Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
utherx 2024-10-30, 16:39
Dobrze ze gościu tam był , przynajmniej miejsce szkody po uderzeniu

hahaha
Zgłoś
Alosza 2024-10-30, 16:45 17
Kretyn zamiast na pobocze wpycha auto na środek drogi a kretynka nagrywa rolkę na IG zamiast wstrzymywać ruch na zajetym pasie jezdni
Zgłoś
banerr 2024-10-30, 17:19
Specjalnie go trafił.
Zgłoś
PeterNORTH 2024-10-30, 17:43 1
fejk gościu znika po uderzeniu samochodu.
Zgłoś
Steven_Seagull 2024-10-30, 17:53
@PeterNORTH: chyba jednak wzbił się w powietrze a potem niefortunnie wylądował 🤕

Zgłoś
dżonyłojlker 2024-10-30, 17:54
PeterNORTH napisał/a:

fejk gościu znika po uderzeniu samochodu.

W sensie metaforycznym, że ginie?

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Duczki1234 2024-10-30, 17:57
On pchał samochód w najlepszym razie ona będzie pchała wózek z warzywem 😂
Zgłoś
Kici-Kici 2024-10-30, 18:40 1
Czy elektryka też da się odpalić na pycha?
Zgłoś
Adblood 2024-10-30, 18:55
Teraz już bez problemu będą odpalać… znicze.
Zgłoś
Sraj1 2024-10-30, 19:58 2
Obraz typowej dzisiejszej relacji damsko-męskiej. Typ zapierdala pchając samochód żeby rodzina mogła pojechać dalej i wypruwa sobie flaki (dosłownie). A zmywara stoi z boku, patrzy i coś pierdoli.
Zgłoś
MarekJarek1 2024-10-30, 21:36
Tępa rura mogła się chociaż patrzeć do tyłu i ostrzec męża. Wstyd mi, że mam z takimi ludźmi wspólne DNA.
Zgłoś
Somberoajaj 2024-10-31, 10:21
MarekJarek1 napisał/a:

Tępa rura mogła się chociaż patrzeć do tyłu i ostrzec męża. Wstyd mi, że mam z takimi ludźmi wspólne DNA.

Mi też , współczuję ...
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-10-31, 12:50
Znam osobiście 2 przypadki gdy ludzie zginęli dokładnie w ten sam sposób. Jak widać to popularna metoda również na świecie
Zgłoś
majeńka 2024-10-31, 19:12
Sraj1 napisał/a:

Obraz typowej dzisiejszej relacji damsko-męskiej. Typ zapierdala pchając samochód żeby rodzina mogła pojechać dalej i wypruwa sobie flaki (dosłownie). A zmywara stoi z boku, patrzy i coś pierdoli.

I tu widać kto inteligentniejszy: po co mam wypruwać sobie flaki kiedy mam łosia który za mnie to zrobi? A poza tym nie włażę na jezdnię gdzie samochody szybko jadą i przed siebie nie patrzą.

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów