📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
odkąd roczniki 92 i w górę zaczęły rejestrować się na Sadisticu nawet te wasze kłótnie w komentarzach są jakieś takie pedalskie.
Wjeżdża kolejny obrazek z chamsko wzięty.. Wkurwione gimby biją w komentarzach
kamiljot napisał/a:
@up, nie wiem czego tyś oczekiwał po stronie z czarnym humorem, może kucyków i tęcz?
A wiesz w ogóle co to jest czarny humor ? Ja właśnie dla niego tutaj przychodzę. Rozumiem naśmiewanie się z ofiar własnej głupoty, ale nie kurwa z ofiar totalitaryzmu, bestialstwa i ogólnego skurwysyństwa w stosunku do dzieci.
Ale co ja się będę produkował.... Za młody jesteś żeby zrozumieć...
Anoreksja to straszna choroba.
Czarny humor - odmiana komizmu, polegająca na wydobywaniu efektów humorystycznych z zestawienia elementów grozy i absurdu, charakterystyczna dla nurtu nadrealizmu, teatru absurdu, a także różnych odmian groteski.
Przykład
Raz niania, robiąc kilka grzanek,
Spłonęła żywcem w pewien ranek.
Lecz to najgorszym było zgrzytem,
Że grzanki też spłonęły przy tem.
Przykład
Raz niania, robiąc kilka grzanek,
Spłonęła żywcem w pewien ranek.
Lecz to najgorszym było zgrzytem,
Że grzanki też spłonęły przy tem.
Powinni jeszcze takie koszulki robić, wtedy można jakoś wyszydzić osoby które chodzą w całym komplecie rpk włącznie ze skarpetkami.
Przeraża mnie prostota waszych umysłów. Jesteście przekonani, że dostrzeganie czegoś zabawnego w czyimś nieszczęściu jest równoznaczne z brakiem współczucia. Wasze prymitywne móżdżki nie potrafią oddzielić tych dwóch spraw i jednocześnie współczuć, i śmiać się. Widzicie w tym coś niestosownego, a przecież nikt tym nikomu nie robi krzywdy. Nikt nie stoi przed tymi dzieciakami.
Zgadzam się, że czarny humor jest najlepszy, ale to jest zwyczajnie chujowe
Niektórzy tutaj mylą czarny humor z debilizmem.
Jak jakiś psychol zabije dzisiaj dziecko to zaraz odzywa się "kółko zwolenników kary śmierci", ale te dzieci to pewnie jakie Żydy bezimienne, na których przyjaciel polskich łysych patriotów dr. Mengele przeprowadzał groteskowe i fascynujące eksperymenty...
Zastanówcie się czasem nad sobą.
Jak jakiś psychol zabije dzisiaj dziecko to zaraz odzywa się "kółko zwolenników kary śmierci", ale te dzieci to pewnie jakie Żydy bezimienne, na których przyjaciel polskich łysych patriotów dr. Mengele przeprowadzał groteskowe i fascynujące eksperymenty...
Zastanówcie się czasem nad sobą.
@bziktheblue, wytłumacz mi proszę, może mimo młodego wieku posłucham Twojego 85-letniego doświadczenia i coś zrozumiem. Fakt zagłodzonych dzieci nie jest śmieszny sam w sobie, ba, jest nawet smutny, jednak w połączeniu z tą nazwą marki ubraniowej(?) pewnego raperzyny może rozbawić.
Co tu się odpierdala.
Sadisticu co się stało.
Czy to napływ debili po publikacji na FB piotra kaszubskiego ?
Sadisticu co się stało.
Czy to napływ debili po publikacji na FB piotra kaszubskiego ?
Poprawność polityczna wkracza na sadistic Tutaj też nam zrobią ciotorewolucję
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów