📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Wracaj na stronę obrońców praw człowieka czy skąd tam przybyłeś. To jest portal z czarnym humorem.
Wracaj na stronę obrońców praw człowieka czy skąd tam przybyłeś. To jest portal z czarnym humorem.
Przez chwilę się zamuliłem, myślałem że ten (ta?) od drugiej ma taką kiełbasę, a to tylko ścięgno uff
pacyfista napisał/a:
@up
Jak Ty ten suchar nazywasz humorem, to rzeczywiście masz zajebiste poczucie humoru. Pewnie jesteś duszą towarzystwa, a Twoi znajomi nie chodzą do cyrku bo po co.
Uśmiałem się w chuj.
@up, nie wiem czego tyś oczekiwał po stronie z czarnym humorem, może kucyków i tęcz?
Daję piętnaste piwko i chuj, jest na głównej!
To jest czarny humor!
To jest czarny humor!
Humor humorem, ale naśmiewanie się z cierpienia ludzi a tym bardziej dzieci w oswiecimiu to czyste skurwysyństwo.
skurwysyństwo skurwysyństwem, śmiesznie jest, daje piwo
Nie rozumiem na chuj tutaj wchodzicie skoro wam się nie podoba,jak mi jakiś portal nie odpowiada to na niego nie wchodzę ale to może ja jestem popierdolony.
Przy wstawkach jadących po KK jest wielki ból dupy o naśmiewanie się z wartości, bla bla bla. A gdy ktoś wstawi takie skurwysyństwo to jest wychwalany pod niebiosa. Może mi ktoś wyjaśnić ten moralny paradoks?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów