I co? I juz? To koniec? Udalo im sie? Zgineli? A moze serfera wciagnela i zmieliła sruba? Tyle pytań.....
Śruba? W skuterze? Chciałeś być śmieszny? Na siłę? Nie wyszło? Tyle pytań
MekI co? I juz? To koniec? Udalo im sie? Zgineli? A moze serfera wciagnela i zmieliła sruba? Tyle pytań.....
Gościu ma zajebiste ujęcie na insta, pejsbuka, pizdoka, snapchata czy inne gówno dla pustych lal / młodzieży w rurkach, a skuter wodny ma pędnik - śrubę zamkniętą w metalowej dyszy. Musisz się bardzo postarać, by łopaty śruby posmyrały cię po kuśce.
No właśnie widziałem kiedyś takie filmiki z tej miejscowości i zawsze zastanawiało mnie to co się dzieje z tymi surferami po załamaniu się fali. Tego już kamera nie pokazuje, a na pewno nie każdy całkowicie uniknie uderzenia. Przecież jak są metrowe fale to potrafią człowieka stojącego po pas w wodzie przewrócić bez problemu, albo przetargać po plaży, a co dopiero takie po 10, 20, 30 metrów. Przecież to śmierć na miejscu jak taka masa wody dobije człowieka do dna
No właśnie widziałem kiedyś takie filmiki z tej miejscowości i zawsze zastanawiało mnie to co się dzieje z tymi surferami po załamaniu się fali. Tego już kamera nie pokazuje, a na pewno nie każdy całkowicie uniknie uderzenia. Przecież jak są metrowe fale to potrafią człowieka stojącego po pas w wodzie przewrócić bez problemu, albo przetargać po plaży, a co dopiero takie po 10, 20, 30 metrów. Przecież to śmierć na miejscu jak taka masa wody dobije człowieka do dna
Fala się spłaszcza, czyli jest brzeg. Ot...
No właśnie widziałem kiedyś takie filmiki z tej miejscowości i zawsze zastanawiało mnie to co się dzieje z tymi surferami po załamaniu się fali. Tego już kamera nie pokazuje, a na pewno nie każdy całkowicie uniknie uderzenia.
A ktoś im tam kurwa kazał włazić? Niech giną jak idioci, po chuj ratować?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów