Prawdziwy bohater naszych czasów. Poświęcił się i uratował to osierocone i wygłodzone bezdomne maleństwo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie wierze ludzie to jest sadistic! Wiec kota powinienes wyruchać i jeszcze mu druga puszke na dupe założyć dla wyrównania balastu
A kot w swojej wielkiej wdzięczności... spierdolił
Mam jedno zajebiste pytanie, skąd do chuja wzioł się tam ten bohater ???i ten kot z puszką na głowie ? prowokacja ... jakiś psychol jara się fajnymi komentarzami.
Cieszy mnie, że są normalni ludzie i że ten koleś zachował się normalnie, pomagając temu kotkowi. Biedny, ciekawe czy sam tam włożył tę głowę czy jakiś skończony kretyn to zrobił.
Jeden taki jak ty też nie robiłby róznicy, gdyby zdechł.
Wioł? Co to kurwa znaczy?
kondziovsky napisał/a:
tyle tych kotów na świecie, w internecie na każdym kurwa kroku, nie macie ich dość? facet z jajami, ale moim zdaniem jeden sierściuch z łbem w puszce nie zrobiłby różnicy gdyby zdechł.
Jeden taki jak ty też nie robiłby róznicy, gdyby zdechł.
ema104 napisał/a:
Mam jedno zajebiste pytanie, skąd do chuja wzioł się tam ten bohater ???i ten kot z puszką na głowie ? prowokacja ... jakiś psychol jara się fajnymi komentarzami.
Wioł? Co to kurwa znaczy?
piotrekp25 napisał/a:
no i po huja mu to zdjołeś
po to żebys sie nad czym mial zastanawiac
CDBlaze napisał/a:
Pewnie sam głowę kotu wpierdolił i teraz zgrywa bohatera...
na pewno
Spedi napisał/a:
nie lubie kotow...
a tak poza tym pewnie sam wsadzil glowe tego kota do puszki tylko po to zeby go pozniej wyciagnac i zrobic furore na sadisticu
kolejny idiota
patkaIze napisał/a:
szkoda, że nie było kierowcy autobusu, który zacząłby bić brawo...
i godzilli w tle walczacej z ufo ....
tyle debilnych komentarzy pod tym tematem jest że aż musiałem podnieść ich poziom
Każde zwierze, parszywe czy nie, ma prawo do życia, taki zwierzak po prostu szuka jedzenia [bo wszystko inne już opróżnione przez cyganów]. Skąd ma wiedzieć co jest bezpieczne a co nie, to do dzisiaj spotyka się takich debili co wkładają sobie słoik w dupsko, albo palce w szprychy jadącego motoru, czy też cygana kradnącego przy kamerach, w tesco, przy komisariacie, niedaleko sądu... połączonego z więzieniem
szacunek dla gościa, niby nic wielkiego ale większość ludzi ani by się nie schyliła, żeby pomóc temu zwierzakowi. Piwo!
Aż przypomniał mi się temat z filmikiem, jak ktoś znalazł zabetonowanego do połowy kota w słupie...
No kurwa tutaj owszem kot wjebał się tam sam, ale to tylko zwierzaki i tuzami intelektu kurwa nie są...
Ale ludziom, którzy betonują kota żywcem, ku własnej chorej uciesze zabetonował bym chuje w dupach z porządnym zbrojeniem w środku.
No kurwa tutaj owszem kot wjebał się tam sam, ale to tylko zwierzaki i tuzami intelektu kurwa nie są...
Ale ludziom, którzy betonują kota żywcem, ku własnej chorej uciesze zabetonował bym chuje w dupach z porządnym zbrojeniem w środku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów